Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Η δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη

Αναρωτιέσαι τι κάνει η Ελένη Μενεγάκη και διατηρείται πάντα αδύνατη και κούκλα; Η ίδια αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της και εξηγεί πώς διατηρείται στα 53 κιλά! Αν θέλεις λοιπόν και εσύ να χάσεις κάποια κιλάκια που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό δεν έχεις παρά να το κάνεις όπως η εθνική μας παρουσιάστρια!

Το πρωινό της περιλαμβάνει τον αγαπημένο της καφέ και ένα τυροπιτάκι ή ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης( γύρω στις 9 το πρωί ενώ ετοιμάζεται το χειμώνα για την εκπομπή της) ενώ όταν γυρίζει σπίτι της (κατά τις 2 το μεσημέρι) τρώει το μεσημεριανό της με τη μαμά της.
Το μυστικό του μεσημεριανού: πριν ξεκινήσει το κυρίως γεύμα τρώει τη μισή της σαλάτα (που πάντα συνοδεύει το φαγητό της) και πίνει ένα ποτήρι κρασί.
Στην έξοδο: αν έχει κανονίσει να βγει βράδυ για φαγητό τότε το μεσημέρι θα φάει σαλάτα λάχανο-καρότο το χειμώνα και χόρτα με φρούτα το καλοκαίρι για να φάει με την ψυχούλα της το βράδυ.
Χάρισε και εσύ μια μέρα στον εαυτό σου: η Ελενίτσα μια μέρα τη βδομάδα (την Τρίτη συνήθως) τρώει πίτσα ή σουβλάκια ή κάτι που θέλει πολύ. Ακολούθησε το παράδειγμα της και χάρισ στον εαυό σου μια χαλαρή διατροφικά μέρα.
Τιπ: το νερό είναι το βασικό της όπλο στον αγώνα για αδυνάτισμα.

Τα αγαπημένα της φαγητά:

1. Τα ζυμαρικά ( σε όλες τους τις μορφές) και ειδικά τα μακαρόνια με κιμά.
2. Το μοσχαράκι κοκκινιστό με πστάτες φούρνου ή ρύζι ( στα οποία όταν τα μαγειρεύει ιη ίδια προσθέτει και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και λίγο κανέλλα για να δώσει έξτρα γεύση)
3. Ο ξιφίας από τα ψάρια είναι η αδυναμία της που τον κάνει συνήθως σουβλάκι με πιπεριές και μπέικον για μπορούν να φάνε και τα παιδιά της
4. Ριζότο με μανιτάρια
5. Κοτόπουλο στο φούρνο γεμιστό με τυρί
6. Το σπιτικό τζατζίκι και ότι έχει μέσα σκόρδο( αυτό εσύ μπορείς να το καταναλώνεις με μέτρο)

Τι δεν τρώει

1. Σαντιγύ
2. Κρέμα γάλακτος
3. Κατσικάκι και πολύ λιπαρά φαγητά
4. Ψωμί (γιατί για να φάει θα πρέπει να είναι πολύ ζεστό και φρέσκο) Εκτός αν βρεθεί σε καμία ταβέρνα που σερβίρει ψωμί ψητό στα κάρβουνα με λάδι.
Από γλυκά δεν τρώει ότι έχει λευκή κρέμα εκτός από μιλφέιγ με κρέμα και lemon pie.

Τι δεν μπορεί να απαρνηθεί:

1. Το διπλό καπουτσίνο με αφρόγαλα (αφού δεν της αρέσει καθόλου η σαντιγί)
2. Τις σπιτικές μαρμελάδες που φτιάχνει με τα χεράκια της (ειδικά τη μαρμελάδα φράουλα).
3. Τα κουλουράκια πορτοκάλι και κουλουράκια κρασιού ( που της έμαθε η Αργυρώ Μπαρμπαρύγου και τα φτιάχνει και η Δέσποινα Βανδή).

Έτσι λοιπόν βάζοντας ένα μέτρο στα γλυκά( μπορείς και εσύ να πεις απλά ότι δε σου αρέσουν), και δίνοντας την κατάλληλη προσοχή σταλιπαρά θα καταφέρεις να "χτίσεις" σώμα σαν της Ελενίτσας!


Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: