Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τζέιμι Όλιβερ: "Σκατόπαιδα τα παιδιά των διασήμων"

Ο 35χρονος διάσημος τηλεοπτικός -και όχι μόνο- σεφ που έχει επανειλημμένα επιτεθεί με βαριά λόγια στους Βρετανούς για τις διατροφικές τους συνήθειες, τώρα στρέφει τα πυρά του προς μια απρόσμενη κατεύθυνση: τα παιδιά των διασήμων.


Λίγες μέρες αφού υποδέχτηκε μαζί με τη γυναίκα του, Τζουλς (Joοls) το τέταρτο παιδί τους, τον πολυπόθητο γιο, ο Τζέιμι Όλιβερ (Jamie Oliver) άνοιξε νέο μέτωπο, εξηγώντας γιατί τα δικά του παιδιά μπορεί στο μέλλον να νιώσουν άτυχα που έχουν εκείνον για μπαμπά τους, παρά το γεγονός ότι η προσωπική του περιουσία υπολογίζεται στα £65 εκατομμύρια (€75 εκατομμύρια).

Υποστηρίζοντας ότι ελάχιστα από τα παιδιά των απανταχού διασήμων καταφέρνουν κάτι στη ζωή τους, ο διάσημος σεφ ισχυρίστηκε ότι "τα περισσότερα από αυτά είναι σκατόπαιδα".

Με αφορμή την πρόσφατη γέννηση του μικρού Μπάντι Μπέαρ (Buddy Bear) ο Όλιβερ ομολόγησε στο περιοδικό "Hello" την πεποίθησή του ότι τα παιδιά του θα κουβαλούν πάντα την ταμπέλα "Τα παιδιά του Τζέιμι", και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο από όλους. "Δεν θα είναι ποτέ ανώνυμα. Θα κρίνονται για τα πάντα", δήλωσε στη συνέχεια.
Και φυσικά, επειδή πάντα υπάρχει και η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ο αυστηρός Όλιβερ ξεχώρισε από τον συρφετό την κόρη του Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ (Sir Paul McCartney), Στέλλα (Stella), η οποία έχει διαπρέψει στο επάγγελμά της ως σχεδιάστρια μόδας βασισμένη τελείως στις δικές της δυνάμεις, όπως εκτιμά ο ίδιος.

Εκτός από τον νεογέννητο μικρούλη, ο Όλιβερ και η 35χρονη Τζουλς έχουν ακόμη τρεις κόρες, την 8χρονη Πόπι Χάνι (Poppy Honey), την 7χρονη Ντέιζι Μπου (Daisy Boo) και τη 17 μηνών Μπλόσομ Ρέινμποου (Blossom Rainbow).

πΗΓΉ:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: