Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ρούλα Κορομηλά: "Νιώσε αυτό που θέλεις να είσαι!"


Ανανεωμένη και πανέτοιμη για την πρεμιέρα του Big Brother στέλνει τα δικά της μηνύματα μέσω Facebook

Αγαπηµένο µέσο επικοινωνίας µε τους φίλους και τους θαυµαστές της αποτελεί εδώ και καιρό το Facebook για τη Ρούλα Κοροµηλά. Η διάσηµη παρουσιάστρια περνάει πλέον τα δικά της µηνύµατα µε αυτόν τον τρόπο και οι χιλιάδες θαυµαστές της εκδηλώνουν καθηµερινά τη λατρεία τους σε εκείνη µέσω ∆ιαδικτύου.

Η µεγάλη πρεµιέρα του Big Brother στον Alpha είναι προγραµµατισµένη για την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ και η Ρούλα είναι έτοιµη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. «∆εν έχει άγχος, αλλά βρίσκεται σε πυρετό δηµιουργίας» λέει στενός της συνεργάτης. 

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε επίσης το τρέιλερ που γύρισε για το Big Brother σε στούντιο της Παιανίας και προβάλλεται ήδη από τη συχνότητα του Alpha. «Η Ρούλα ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη εκείνη την ηµέρα» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. Παρόντες στο γύρισµα ήταν ο σκηνοθέτης της, Περικλής Ασπρούλιας, αλλά και η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Alpha, Έρση Βότση, που έχει γίνει πλέον ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της Ρούλας. «Έλαµπε ολόκληρη» συνεχίζει η ίδια πηγή. «Όλοι έλεγαν ότι έµοιαζε σαν να είχε γυρίσει τον χρόνο πίσω και αναρωτιόντουσαν αν αυτή η αλλαγή οφείλεται σε κάποιο νέο αίσθηµα. Εκείνη φυσικά δεν απαντούσε στα πειράγµατα, αλλά ήταν πολύ χαρούµενη που είχε γύρω της ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπάνε. Αυτά που θέλει τώρα πια στη ζωή της είναι υγεία και αγάπη».
Πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: