Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Στάση εργασίας την Τετάρτη για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς


Την Τετάρτη 29/09/2010 αναμένονται σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού λόγω της στάσης εργασίας, που έχουν κηρύξει τα σωματεία των εργαζομένων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην περιοχή της Αττικής.


Πιο συγκεκριμένα οι συρμοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) καθώς και του Τραμ θα μείνουν ακινητοποιημένοι από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 4 το απόγευμα.

Επίσης τις ίδιες ώρες δεν θα λειτουργήσουν ούτε και τα τρόλει, λόγω 4ωρης στάσης εργασίας. Ακόμη τα λεωφορεία του ΕΘΕΛ (μπλε λεωφορεία) δεν θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα λόγω 5ωρης στάσης εργασίας.

Επίσης δεν θα λειτουργήσουν ούτε οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηρόδρομου από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 5 το απόγευμα λόγω 5ωρης στάσης εργασίας, όπως επίσης δεν θα εκτελεστούν δρομολόγια και σήμερα Τρίτη.

Τέλος να πούμε ότι το Μετρό, σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιεί δρομολόγια σε όλο το μήκος του δικτύου του συμπεριλαμβανομένης και της διαδρομής από τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως το Αεροδρόμιο.
Πηγη:neolaia.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: