Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιος τραγουδάει πού


Μπορεί η κρίση να πλήττει τους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας μας, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά του ζητήματος.
Στις αθηναϊκές –και όχι μόνο- πίστες, τα μεγάλα ονόματα αναμένεται να συνωστιστούν, κάνοντας παρέα στην ίδια πίστα και εγκαινιάζοντας εκτεταμένες συνεργασίες, καθώς οι μειωμένες αμοιβές δεν επιτρέπουν «βεντετιλίκια».

Αν ετοιμάζετε, λοιπόν, ήδη τα καλά σας για τα σαββατόβραδα ξεφαντώματος, πάρτε μία ιδέα για το ποιοι παίζουν ήδη «λουλουδοπόλεμο» στα νυχτερινά κέντρα, αλλά και ποιοι αναμένονται να κάνουν το «μπαμ» της διασκέδασης για τη νέα σεζόν. 

Στη λεωφόρο Ποσειδώνος θα βρείτε ήδη τη ζεστή ατμόσφαιρα που ετοίμασαν ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίνο στην «Θέα» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ στο «Posidonio» ο Πάνος Κιάμος σφύριξε …κι άρχισε το τσιφτετέλι στα τραπέζια από Τετάρτη ως Σάββατο. 

Στο «Frangelico» ο Κώστας Καραφώτης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Θέλξη υποδέχονται τους λάτρεις του νεανικού προγράμματος από Τρίτη ως Σάββατο, ενώ σε ανάλογες διαθέσεις κινείται το«Romeo» στο Ελληνικό από Πέμπτη ως Κυριακή, με οικοδεσπότες τους Πάνο Καλλίδη, Χριστίνα Κολέτσα και Κωνσταντίνο Αργυρό

Για τους πιο «ρετρό» φίλους της πίστας, τα σχήματα του «Voice» (Π.Ράλλη και Κρήτης 1) με τουςΚατερίνα Στανίση, Αλέκο Ζαζόπουλο και Ελένη Καρουσάκη, και του «ΕΜΠΑΤΗ NORTH» στην Κηφισιά με τους Αντύπα, Ίμβριο και Ειρήνη Μερκούρη υπόσχονται βράδια γνήσιας ελληνικής διασκέδασης. 

Coming soon… 
Τα μεγαλύτερα ονόματα, όπως συνηθίζεται, μπαίνουν στον χορό –μεταφορικά και κυριολεκτικά- μετά τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου. Ο Σάκης Ρουβάς και η Άννα Βίσση θα μοιράζονται την λαμπερή σκηνή του «Αθηνών Αρένα» από τα μέσα Οκτωβρίου, δίνοντας το έναυσμα για την σύμπραξη των σταρ πρώτου μεγέθους, έχοντας πιθανώς μαζί τους και τονΓιώργο Σαμπάνη. 

Ο Πασχάλης Τερζής και η Μαρινέλλα αποτελούν το «γκράντε» ζευγάρι του αθηναϊκού χειμώνα. Οι «μεγάλες» φωνές τους θα αντηχήσουν στο «ΑΚΡΟΝ» της Ιεράς Οδού, το οποίο θα είναι το νυχτερινό τους σπίτι για την σεζόν 2010-11. 

Ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα θα συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους στην «Ιερά Οδό» και μάλιστα φήμες θέλουν να προστίθεται στο δυναμικό του προγράμματος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ενισχύοντας την μουσική γκάμα με ροκ ακούσματα. 

Ο Νίκος Κουρκούλης ενώνει τις δυνάμεις του σε επαγγελματικό (όσο και σε προσωπικό) επίπεδο με την Κέλλυ Κελεκίδου. Το λαϊκό «ντουέτο» θα φιλοξενηθεί στο «TEATRO» μέχρι τον Δεκέμβρη, οπότε και θα πάρει τη σκυτάλη άλλο ένα βροντερό λαϊκό δίδυμο: ο Βασίλης Καρράς και η Έλλη Κοκκίνου. 

Σε πιο ποπ διάθεση θα ξεκινήσει ίσως η πιο φρέσκια συνεργασία της χρονιάς στον «Διογένη», όπου η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδάει με τον Αντώνη Ρέμο. Η Δέσποινα Βανδή δεν έχει κλείσει ακόμη κάπου, αλλά πιθανότατα οι φίλοι της θα την απολαύσουν στο «Vox», ενώ ο Νότης Σφακιανάκης κατά πάσα πιθανότητα θα μαζέψει τους φανατικούς «νοτικούς» στην «Ιερά Θέα» (πρώην «Άκρο»). 

Στο «Άνοδος Stage» θα παρελάσουν ομαδικώς Νατάσσα Θεοδωρίδου, Κώστας Μαρτάκης, Ηλίας Βρεττός και η ανερχόμενη Ελένη Φουρέιρα, ενώ φημολογείται ότι ο Γιάννης Πάριος «μαγειρεύει» ντουέτο με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο «Fever». 

Ο «έντεχνος χειμώνας» Δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν τις live εμφανίσεις οι οποίες εστιάζουν στην ερμηνεία και στους έντεχνους δρόμους του πενταγράμμου, από τα γαρύφαλλα των μπουζουκιών. Ας δούμε τι κινείται σε αυτόν τον χώρο για την σεζόν που σιγά-σιγά παίρνει τον δρόμο της. 

Στον Σταυρό του Νότου θα εμφανίζονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 18 Οκτώβρη η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος, δίνοντας στους φίλους της παλιάς –αλλά τόσο φρέσκιας- καλής μουσικής να ξεκινούν την εβδομάδα τους με τις όμορφες ερμηνείες των ιδιαίτερων καλλιτεχνών. 

Ήδη, ένα νέο όνομα στο έντεχνο σκηνικό της Ελλάδας, ο Ορέστης Ντάντος προθερμαίνει το έδαφος, πραγματοποιώντας μια σειρά περιορισμένων εμφανίσεων στο Club του Σταυρού του Νότου στις 26 Σεπτεμβρίου και στις 3, 10 και 17 Οκτωβρίου. 

Την κεντρική σκηνή του Σταυρού αναλαμβάνουν να γεμίσουν με τις μουσικές τους ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος από τις 10 Οκτωβρίου, ενώ στον «Σταυρό του Νότου+» θα ακουστεί το «νέο αίμα» της ελληνικής μουσικής, καθώς η Ελεονόρα Ζουγανέλη, ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Θανάσης Αλευράς θα εμφανίζονται εκεί από τον Οκτώβριο. 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς θα πραγματοποιούν τις παρεϊστικες εμφανίσεις τους στην «Ακτή Πειραιώς» και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Μάριο Φραγκούλη θα δώσουν τις δικές τους μουσικές παραστάσεις στο "Παλλάς" από τον προσεχή Δεκέμβριο. 

Στην Θεσσαλονίκη, η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου κόβουν το νήμα των μουσικών βραδιών στο «Stage» της συμπρωτεύουσας, εγκαινιάζοντας με τις μοναδικές φωνές τους την νέα σεζόν. 

Οι «Βόρειες» πίστες Η Θεσσαλονίκη, γνωστή «μπουζουκομάνα», όπως επεσήμανε πρόσφατα αναγνώστρια του in2life, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα νυχτοπερπατήματα των Ελλήνων. 

Ο μουσικός χειμώνας θα μπει για τα καλά στη Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Μαζωνάκη να ετοιμάζει ένα show στην «Πύλη Αξιού», το οποίο θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Ο «Μαζώ» θα έχει στο πλάι του την Πάολα για λαϊκά ξεφαντώματα, και τους Vegas για την εναλλακτική πλευρά του προγράμματος. 

Ο Γιώργος Γιαννιάς και η παρέα του (Δημήτρης Χρυσοχοϊδης και Χριστίνα Παπαδάκη) στα «Άστρα» προθερμαίνουν ήδη το πάντα ανυπόμονο για διασκέδαση βορειοελλαδίτικο κοινό. 

Τέλος, σε συζητήσεις βρίσκονται η Καίτη Γαρμπή και ο Νίκος Μακρόπουλος για να χαρίσουν στους κατοίκους της Νύμφης του Θερμαϊκού άλλον έναν λόγο να ξεπορτίσουν από το σπίτι τα χειμωνιάτικα βράδια και να εξασκήσουν τις ικανότητές τους σε ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια. 

Πηγη:in2life.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: