Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η Σουηδέζα, ο βιασμός, ο ταξιτζής και η απόδειξη

Το χιούμορ και τις σκηνοθετικές του ανησυχίες επιστρατεύει ο Ελληνας ως απάντηση στα σκληρά οικονομικά μέτρα, αποδεικνύοντας ότι το σφίξιμο του ζωναριού, σε βαθμό στραγγαλισμού, που του επιβάλλεται δεν έχει επηρεάσει στο παραμικρό την έμπνευσή του και το μεσογειακό ταμπεραμέντο του.


Ο λόγος για τα ευρηματικά και ιδιαίτερης καλλιτεχνικής προσέγγισης και αισθητικής βιντεάκια των 60΄΄ που στέλνουν οι πολίτες αυτής της χώρας στο υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Οι πολίτες δημιουργούν φορολογική συνείδηση», με καταληκτική ημερομηνία την ερχόμενη Πέμπτη και πρώτο χρηματικό βραβείο 5.000 ευρώ.

Τις εντυπώσεις, στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών, κλέβει κατά εντυπωσιακό τρόπο η μονόλεπτη παραγωγή «Ο ταξιτζής και η τουρίστρια», ένα πραγματικό ρεσιτάλ σκηνοθεσίας, με εξαιρετικές ερμηνείες που θα συζητηθούν και ήδη αποσπούν μαζικά σχόλια ζήλιας και φθόνου από επαγγελματίες του χώρου.

Άριστες είναι και οι κριτικές που κερδίζει το «Κάν΄το σωστά», με τον πρωταγωνιστή να παραδίδει εντατικά μαθήματα φορολογικής συνείδησης «made in Greece».







Πηγή:protothema.gr



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: