Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόστιμο… ανάγκης σε παίκτη του ΠΑΟ!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την UEFA επειδή στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» έκανε την ανάγκη του στο τούνελ των αποδυτηρίων. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo», προσθέτοντας πως το πρόστιμο φτάνει τα 5.000 ευρώ και αποφασίστηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA την Πέμπτη.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το περίεργο συμβάν έγινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα των δύο ομάδων για το Champions League και πιθανότατα από ποδοσφαιριστή που μπήκε ως αλλαγή, χωρίς να αποκλείεται να έγινε και από κάποιον από τους παίκτες που αντικαταστάθηκαν. «Προφανώς όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του», γράφουν οι Ισπανοί.

Ο παρατηρητής της UEFA ενημερώθηκε για το περιστατικό και κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες που επέφεραν και την τιμωρία. Οι αλλαγές που έκανε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα ήταν Καραγκούνης αντί Κατσουράνη στο 64’, Λουίς Γκαρσία αντί Γκοβού στο 70’ και Νίνης αντί Λέτο στο 80’.

Πηγή:sport-fm.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: