Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Φτάνει η κρίσιμη ώρα


Φτάνει η ώρα της κρίσης για τους κατηγορούμενους αστυνομικούς Κορκονέα και Σαραλιώτη, για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 11 Οκτωβρίου θα εκδοθεί η απόφαση.


Τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, αναμένεται να εκδοθεί η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άμφισσας για την υπόθεση του 15χρονου, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ο 15χρονος σκοτώθηκε όταν πυροβολήθηκε από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008, στα Εξάρχεια.

Σήμερα ολοκληρώθηκε επί της ουσίας η διαδικασία, καθώς τελείωσαν και οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής αλλά και υπεράσπισης, με την ολοκλήρωση της αγόρευσης του συνηγόρου του κατηγορουμένου Κορκονέα.

Είχαν προηγηθεί οι αγορεύσεις των συνηγόρων της οικογένειας του θύματος, καθώς και των υπερασπιστών του δεύτερου κατηγορούμενου, ειδικού φρουρού Βασίλη Σαραλιώτη.

Υπενθυμίζεται πως ο Εισαγγελέας Έδρας, Χαρ.Λακαφώσης, έχει ζητήσει από το δικαστήριο να κηρύξει ενόχους τους δύο κατηγορούμενους ειδικούς φρουρούς, χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, πρόταση που, εάν γίνει δεκτή, θα καταδικάσει σε ισόβια κάθειρξη τον Κορκονέα.
Πηγη:news247.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: