Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ο σωματοφύλακας του Τζάκσον διεκδικεί την πατρότητα του Μπλάνκετ

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ και ακόμη μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα καλώς (;) κείμενα, αφού ο Ματ Φίντες (Matt Fiddes) ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας του μικρότερου γιου του.

Ο 29χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών και πρώην σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) υποστηρίζει ότι το 2001 του είχε δωρίσει δείγμα από το σπέρμα του και πιστεύει ότι τελικά ο Μπλάνκετ (Blanket) είναι γιος του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Φίντες, ο Τζάκσον του είχε προσφέρει £500.000 (€590.000) για το σπέρμα του, λέγοντας ότι ήθελε ένα "αθλητικό" παιδί. Εκείνος βέβαια, δεν πήρε τα χρήματα και έναν χρόνο αργότερα γεννήθηκε ο Μπλάνκετ.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Μαρκ Λέστερ (Mark Lester) -άλλος ένας από τους άντρες που φέρονται να είχαν δωρίσει το σπέρμα τους στον Τζάκσον, ο οποίος μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι πατέρας της Πάρις (Paris)- που πληροφόρησε τον Φίντες ότι ο Μπλάνκετ ήταν δικός του.
Ο Ματ διατήρησε τη φιλία του με τον Μάικλ, καθώς όμως ο μικρός μεγάλωνε δεν μπορούσε να μην παρατηρεί ολοένα και περισσότερες ομοιότητες μεταξύ τους . Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ο Μπλάνκετ έγινε φτυστός εκείνος, ενώ η ομοιότητά του με την κόρη του ήταν συγκλονιστική.

Ο πρώην σωματοφύλακας αφήνει να εννοηθεί ανοιχτά ότι το παιδί είναι δικό του. Μάλιστα, ο Φίντες προειδοποιεί ότι αν η γιαγιά και νόμιμη κηδεμόνας του Μπλάνκετ, Κάθριν Τζάκσον (Katherine Jackson) πεθάνει όσο εκείνος ακόμη είναι ανήλικος, θα απαιτήσει να γίνει τεστ DNA και σε περίπτωση που η πατρότητα αποδοθεί στον ίδιο, θα ξεκινήσει αγώνα για να τον κερδίσει με όλους τους τρόπους. Προς το παρόν, η γιαγιά του έχει απαγορεύσει την παραμικρή επαφή με τον Μπλάνκετ.

"Δεν θέλω τίποτα από την περιουσία τους ή από τα χρήματά τους", δηλώνει ο Ματ ο οποίος όπως φαίνεται έχει κάνει "κόμμα" με τον Μαρκ Λέστερ και σχεδιάζουν να ζητήσουν και οι δυο τεστ πατρότητας σε πρώτη ευκαιρία, διεκδικώντας τα παιδιά τους, όπως υποστηρίζουν.

Μιλώντας για τη σχέση του με τον Τζάκσον, ο Φίντες εξήγησε ότι γνωρίστηκαν όταν εκείνος είχε αναλάβει την ασφάλεια σε μια σειρά συναυλιών του στην Αγγλία πριν από 10 χρόνια και τον Μάρτιο του 2001 ο Τζάκο του πρότεινε να του δώσει μισό εκατομμύριο λίρες για το σπέρμα του.

"Εγώ όμως ήμουν ήδη εκατομμυριούχος και δεν είχα ανάγκη τα χρήματα. Ήταν φίλος και φυσικά θέλησα να τον βοηθήσω. Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο συμβόλαιο ούτε συμφωνία σιωπής. Ήταν ευγνώμων και σεβάστηκε την όλη διαδικασία από την αρχή", αποκάλυψε ο Φίντες, ο οποίος παρότι είχε αντιμετωπίσει προβλήματα γονιμότητας με τη γυναίκα του, μετά τους ελέγχους που του έκαναν οι γιατροί του Τζάκσον απέκτησε τρεις κόρες: την 6χρονη Μάντισον (Maddison), την 4χρονη Λόλα (Lola) και την 3χρονη σήμερα Σαβάνα (Savannah). Μάλιστα, η ομοιότητα της τελευταίας με τον Μπλάνκετ είναι συγκλονιστική, σύμφωνα πάντα με τον πατέρα της.

Θυμίζουμε ότι ο Μπλάνκετ, ο οποίος βαφτίστηκε ως Πρίγκιπας Μάικλ ΙΙ (Prince Michael II), γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2002 και ο πατέρας του συγκλόνισε τον κόσμο με την αχαρακτήριστη πράξη του να τον δείξει στους δημοσιογράφους κρατώντας τον έξω από το παράθυρο ενός πολυόροφου κτηρίου, ενώ το παιδί ήταν μόνο 8 μηνών. Το όνομα της μητέρας του δεν έγινε ποτέ γνωστό.









Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: