Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Συμβόλαιο για δύο χρόνια με τον Alpha η Μενεγάκη


Για ακόμα δύο χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Alpha η Ελένη Μενεγάκη,
σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr! Μπορεί μόλις σήμερα να σερβιρίστηκε ο πρώτος «Καφές» της σεζόν και το συμβόλαιο της παρουσιάστριας να λήγει το καλοκαίρι, όμως, η πρεμιέρα έφερε... υπογραφές!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο Alpha δεν περίμενε μέχρι τον Ιούνιο του 2011, οπότε και λήγει το συμβόλαιο της Ελένης. Θέλοντας να δείξει την εμπιστοσύνη του στην παρουσιάστρια, το κανάλι αποφάσισε να επεκτείνει την συνεργασία τους για ακόμα δύο χρόνια.

Bέβαια, η Ελένη ούτε αύξηση πήρε, ούτε μείωση δέχθηκε (η οικονομική κρίση δεν την πιάνει) και το νέο της συμβόλαιο προβλέπει ότι θα παίρνει τα ίδια χρήματα με τώρα.

Η επέκταση του συμβολαίου υπογράφθηκε ήδη, την ώρα που οι μεσημεριανές εκπομπές ασχολούνται με την πρώτη εκπομπή της Ελένης και το αν θα πάρει την πρωτιά της AGB στο σύνολο ή στα νεανικά και το αν οι Καραμεροχαριτάτοι θα της πάρουν τον θρόνο...

Κι όσο οι άλλοι «καίγονται» για τα νούμερα, η Ελένη φρόντισε να δείξει την... σκασίλα της και πλέον έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Έτσι Ελένη μας κι άσε τους εχθρούς σου να σκάνε...
Πηγη:madata.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: