Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Al Di Meola στο Gazarte


Ενας από τους πλέον χαρισματικούς κιθαρίστες των τελευταίων χρόνων στον χώρο της Jazz και όχι μόνο θα δώσει δύο μοναδικές συναυλίες στη σκηνή του Gazarte στις 29 και 30 Οκτωβρίου.


Ο λόγος για τον Al Di Meola, που ξεκίνησε την καριέρα του ως καθαρόαιμος τζαζίστας αλλά πολύ γρήγορα διεύρυνε το πεδίο των μουσικών του επιλογών κάνοντας συνεργασίες που έχουν μείνει στην ιστορία.

Όπως το τρίο DI MEOLA /MC LAUGHLIN & DE LUCIA παγκόσμια γνωστοί ως THE GUITAR TRIO.
Με σπουδές στην κλασσική κιθάρα κ επιρροές από την Salsa, το Flamenco, το Tango, και από την παραδοσιακή Βραζιλιάνικη και Αφρικάνικη μουσική, έκανε σημαντικούς πειραματισμούς που αποτυπώθηκαν στα album : The Infinite Desire, 200’s The Grand Passion, 2006’s Consequence of Chaos and 2008’s La Melodia, Live in Milano, Cielo e terra & Sooring through a Dream.
O Al Di Meola θεωρείται ο βιρτουόζος κιθαρίστας με τις περισσότερες παγκόσμιες διακρίσεις.
Στην μέχρι τώρα τριαντάχρονη μουσική διαδρομή του έχει ηχογραφήσει 21 άλμπουμ που ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις. Έχει 3 χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του και ατελείωτες διακρίσεις.
Ο Al Di Meola, o διαπρεπής αυτός κιθαρίστας από το New Jersey κουβαλάει στο παίξιμο του το πάθος της Ιταλικής του καταγωγής που τον κατατάσσει στο μουσικό στερέωμα ως έναν από τους πιο διαπρεπής βιρτουόζους της κιθάρας .
Έχει συνεργαστεί με τους πιο μεγάλους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής ιστορίας όπως ο Pavarotti Paco de Lucia, Stevie Wonder, Philip Collins, Paul Simon, Carlos Santana, Frank Zappa κ.α.
Όντας σπουδαίος κιθαρίστας έγινε μέλος του Chick Coren Group, η μουσική που παράγει η κιθάρα του Meola ενθουσιάζει κ ξεσηκώνει τα πλήθη όπου και αν εμφανίζεται με αποτέλεσμα το κοινό που παρακολουθεί την πορεία του να είναι φανατικό κ πολυάριθμο ανά τον κόσμο.

INFO
Tι: Ο Αl Di Meola στο GAZARTE
Πότε:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/10/2010 ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 30/10/2010 ME ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:22:30
OPENING ACT: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 50€, 40€, 30€ 20€ (ΟΡΘΙΟΙ)

Σημ. Όλα τα ανωτέρω εισιτήρια είναι αποκλειστικά Εισιτήρια Θεάματος και δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό σε αυτή την τιμή.

Προπώληση εισιτηρίων: www.i-ticket.gr
Πηγη:e-go.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: