Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

4 τρόποι να ανανεώσεις τα μαλλιά σου χωρίς να κουρευτείς!


Θέλω να ανανεώσω τα μαλλιά μου, από την άλλη όμως δεν θέλω να κλείσω ραντεβού με το κομμωτήριο.
Περίεργα πλάσματα εμείς οι γυναίκες! Τα θέλουμε όλα και (surprise, surprise!) μπορούμε να τα έχουμε όλα! Ψάχνοντας, λοιπόν, τρόπους να ανανεώσουμε το look μας, βρήκαμε τις τέλειες λύσεις χωρίς να πειράξουμε ούτε τρίχα. Γιατί και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δε θέλω! Θέλεις; Δες εδώ τι... μπορείς να κάνεις!

Τέλειες αφέλειες!


Φέτος το φθινόπωρο οι αφέλειες επανακάμπτουν δυναμικά: πλάγιες, ασύμμετρες, σε απόλυτη ευθεία! Όποια κι αν είναι η επιλογή σου μην διστάσεις να υιοθετήσεις το look της Kim Kardashian. Ειδικά αν έχεις μακριά, ίσια μαλλιά δεν έχεις κανέναν λόγο παρά να προχωρήσεις στη συγκεκριμένη επιλογή! Διστάζεις; Ιδού το μεγάλο μυστικό: στην παραπάνω φωτογραφία η Kim Kardashian όπως εμφανίστηκε στις 20 Αυγούστου και παρακάτω...



... Η Kim χωρίς τις αφέλειές της 5 μέρες μετά.Πώς; Οι ψεύτικες αφέλειες είναι η τέλεια λύση.

S-accesoire! Το μυστικό της επιτυχίας! 



Γιατί να παίζεις μόνο με το styling των ρούχων σου όταν μπορείς να κάνεις το ίδιο και για τα μαλλιά σου; Βγες για shopping και αναζήτησε girly στέκες, κοκαλάκι, τσιμπιδάκια, ακόμη και καπέλα. Είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να ανανεώσεις το στιλ σου. Φόρεσε τη στέκα σου είτε αφήνοντας τα μαλλιά σου κάτω, είτε δημιουργώντας ένα ponytail με αρκετό όγκο στην κορυφή.

Faux bob με σηκωμένους γιακάδες!


Αυτή τη σεζόν τα μαλλιά αποκτούν κοντά, ανεπιτήδευτα μήκη χωρίς ψαλίδι. Είναι το λεγόμενο faux bob, το μακρύ καρέ που δημιουργείται με φουρκέτες και πρωταγωνίστησε σε οίκους όπως Donna Karan, Dries Van Noten, Givenchy.  
"Συνέβη τυχαία στον Jaeger London", λέει ο κορυφαίος hair stylist, Sam McKnight. "Όλα τα ρούχα είχαν ψηλά κολάρα και γυρισμένους λαιμούς και τα μαλλιά έμοιαζαν τέλεια, χωμένα μέσα τους. Παρά την απλότητα που δείχνει το look αυτό, το τελικό αποτέλεσμα βασίζεται σε ένα τέλειο στέγνωμα με λίγο όγκο στη ρίζα. Αν και θέλαμε να μοιάζει ανέμελο, χρειάζεται ένα καλό στέγνωμα με πιστολάκι για να είναι επιτυχημένο", λέει ο Sam. Πριν να σκαρφαλώσει στο catwalk, όμως, το συγκεκριμένο look το είδαμε να υποστηρίζεται από την αγαπημένη μαςSarah Jessica Parker

Ponytail vs... Fairytale


To ponytail αναβαθμίζεται μέσα από τα νέα looks που είδαμε στα catwalks και το υιοθέτησε πρώτη η νεαρή Kesha. Το νέο παραμυθένιο ponytail αποκτά έντονο όγκο στην κορυφή, θυμίζοντας κάτι από το στιλ της Bridget Bardot. Για να το πετύχεις, χώρισε τα μαλλιά σε δύο μέρη (μπρος και πίσω) και κρέπαρε την κορυφή. Ψέκασε με λακ και πιάσε σε ένα ψηλό ponytail χωρίς να χάσεις τον όγκο. 

Θυμήσου: οι ιδέες που μπορείς να πάρεις από τις stars και για το δικό σου look είναι πολλές και ανεξάντλητες.
Πηγη;tlife.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: