Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

£16 εκατομμύρια ζητάει ο Μπέκαμ από την πέτρα του σκανδάλου

Πήρε αμπάριζα, όπως φαίνεται ο διάσημος 35χρονος Βρετανός ποδοσφαιριστής και δεν προλαβαίνει να κάνει μηνύσεις.


Μετά το περιοδικό "In Touch" το οποίο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) έστειλε στη δικαιοσύνη κατηγορώντας το ότι δημοσίευσε ψευδώς, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ότι απάτησε τη γυναίκα του με μια πόρνη, τώρα σειρά έχει η ίδια η 26χρονη κοπέλα, από την οποία ζητάει το ποσό των £16 εκατομμυρίων (€18,6 εκατομμύρια) ως αποζημίωση.

Η Ίρμα Νίτσι (Irma Nici), καλείται να πληρώσει πολύ ακριβά το ότι έπιασε στο στοματάκι της τον καθ' όλα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος- άμεμπτο, άσπιλο και αμόλυντο Ντέιβιντ.

Από την πλευρά του, ο θιγμένος Μπέκαμ δήλωσε ότι ακόμη και η τελευταία δεκάρα από τα "βρώμικα χρήματα" της "ψεύτρας ιερόδουλης" θα πάει υπέρ των σκοπών του φιλανθρωπικού ιδρύματος για τα παιδιά που έχουν ιδρύσει μαζί με τη σύζυγό του, Βικτόρια (Victoria), "Victoria and David Beckham Charitable Trust".

Η νομική ομάδα του Ντέιβιντ, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στο Τρινιντάτ συμμετέχοντας με ιδιαίτερη επιτυχία σε καμπ ποδοσφαίρου για παιδιά σχολικής ηλικίας, παρέδωσε ήδη το "μαγικό χαρτί" στη γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε ότι "απόλαυσε ένα ωραιότατο τρίο με τον ποδοσφαιριστή και μια ακόμη γυναίκα".

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Μπέκαμ, η Νίτσι καλείται να πληρώσει το χρηματικό ποσό ως αποζημίωση για "ηθική βλάβη" μεταξύ άλλων.

Η νεαρή πόρνη που λέγεται ότι δεν έχει την παραμικρή απόδειξη για να στηρίξει τα λεγόμενά της, θα αντιμετωπίσει τον Ντέιβιντ στο δικαστήριο, όπου όπως υποστηρίζει, σκοπεύει να τον "ξεμπροστιάσει" για τα καλά. Με αυτά τα δεδομένα, αναμένονται πολύ καυτές οι εξελίξεις στο σίριαλ των Μπέκαμ.

Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: