Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Η Κατερίνα Στικούδη μάς έγινε «εμμονή»

Αν κάποιος ρίξει έστω και ένα βλέμμα στη sexy Κατερίνα Στικούδη, τότε σίγουρα θα του γίνει εμμονή…

Μπορεί να μην ξέρει να μαγειρεύει, όμως είναι κορίτσι για σπίτι, όπως άλλωστε είχε πει και η ίδια: «Δεν έχω καμία σχέση με το ''άθλημα''. Όταν ήμουν μικρή, είχα καεί στην προσπάθειά μου να τηγανίσω πατάτες. Τις πέταξα στο τηγάνι και ξαναγύρισαν πίσω».

Για την προσωπική της ζωή κανείς δεν ξέρει πολλές λεπτομέρειες και υπάρχει εξήγηση για αυτό: «Λόγω των γονιών μου, δεν θέλω να μιλάω για το αν βλέπω ή δεν βλέπω κάποιον».

Βέβαια, για να την... κερδίσει αυτός ο «κάποιος», θα πρέπει να ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι: «Λατρεύω πραγματικά αυτό το παιχνίδι. Θέλω ο άνδρας να είναι κυνηγός, να με πλησιάσει και να μου πει κάτι έξυπνο. Αν καταλάβω ότι το μόνο πράγμα που ζητάει είναι να ''περάσει καλά'' μαζί μου, δεν θα του δώσω περιθώριο να συνεχίσει».

Υπάρχουν, ωστόσο, και πράγματα που μπορεί να απωθήσουν την Κατερίνα. Αν, για παράδειγμα, την δείτε στον δρόμο, μην την αποκαλέσετε «τσολιά μου» και αυτά τα γραφικά, γιατί δεν της αρέσουν.

«Εκεί που γελάω είναι, όταν φωνάζουν ''Γεια σου, τσολιά μου!''. Παραείναι συνηθισμένο. Η αντρική φαντασία νομίζω ότι σκαλώνει κάποιες φορές. Πρέπει να προβληματιστείτε εσείς οι άνδρες».

Μην της πείτε, βέβαια, και κάτι «χοντρό», γιατί το «βραβείο της ανοιχτής παλάμης» θα είναι όλο δικό σας!
Πηγη:zougla.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: