Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Walkman NWZ-W250

Εξαιρετική ποιότητα ήχου, ευκολία στη χρήση, ταχύτατη μεταφορά και φόρτιση και αντοχή! Τα νέα Walkman της Sony φοριούνται παντού και είναι παντός καιρού!


Τα νέα WALKMAN NWZ-W250 είναι σχεδιασμένα για όσους αγαπάνε τις υπαίθριες δραστηριότητες, την άθληση, την πεζοπορία και φυσικά τη μουσική! Ένα MP3 player χωρίς καλώδια, αντέχουν στη βροχή ή τον ιδρώτα ενός εξουθενωτικού προγράμματος γυμναστικής. Ακόμα και το ντους με τα την άσκηση! Χωρίς τα καλώδια και με την πρωτοποριακή «όλα σε ένα» σχεδίαση είναι το μουσικό αξεσουάρ που δεν θα βγάλετε ποτέ από πάνω σας.

Η δυνατότητα λίστας τραγουδιών (playlist) σας επιτρέπει να επιλέξετε από πριν τα αγαπημένα σας τραγούδια και να τα βάλετε σε μια σειρά που ταιριάζει με το πρόγραμμά σας, από την προθέρμανση μέχρι τη χαλάρωση. Πιέστε τον μοχλό τύπου ‘jog’ και πηγαίνετε στον επόμενο φάκελο, επιλέγοντας έναν άλλον καλλιτέχνη ή μουσικό άλμπουμ για να αλλάξετε άμεσα τη διάθεση και το ύφος της μουσικής λίστας.

Δεν έχετε έμπνευση; Η τεχνολογία ZAPPIN σαρώνει τα αποθηκευμένα αρχεία αναπαράγοντας ένα μικρό δείγμα από κάθε κομμάτι για να σας βοηθήσει να βρείτε τη μουσική που ταιριάζει στη διάθεσή σας.

Αν αργήσατε για την καθημερινή σας γυμναστική, μια γρήγορη φόρτιση 3 λεπτών θα σας δώσει αρκετή ενέργεια για 90 λεπτά μουσικής. Η πλήρως φορτισμένη μπαταρία προσφέρει μέχρι και 11 ώρες συνεχούς ακρόασης – περισσότερες από όσες χρειάζεστε και για μια ημερήσια εξόρμηση με πεζοπορία. Η παρεχόμενη βάση φόρτισης χρησιμεύει και σαν βάση USB για σύνδεση με τον υπολογιστή σας, επιτρέποντάς σας να φορτώσετε το WALKMAN με τα αγαπημένα σας κομμάτια πριν ξεχυθείτε στο δρόμο.

Χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο λογισμικό μεταφοράς αρχείων (Content Transfer), το οποίο συνοδεύει το WALKMAN σας, μπορείτε πολύ εύκολα να μεταφέρετε μουσικά αρχεία κατ’ ευθείαν από τον υπολογιστή σας ή από τη βιβλιοθήκη σας στο iTunes (δεν υποστηρίζονται αρχεία DRM) – ακόμη και μουσικές λίστες (playlists). Απλά κάντε επιλέξτε με το ποντίκι σας ένα αρχείο και στην συνέχεια μεταφέρετέ το στο Content Transfer. Η υποστήριξη των δημοφιλέστερων forma μουσικών αρχείων καθιστά το Walkman W250 ένα ιδεώδες δεύτερο ψηφιακό media player, αφιερωμένο για σπορ χρήση.

Τα μοντέλα WALKMAN της σειράς NWZ- W250 είναι τμήμα της πλήρους γκάμας player ΜΡ3 και ΜΡ4 της Sony. Σε αυτή την γκάμα περιλαμβάνονται: η υψηλής απόδοσης σειρά Χ με οθόνη αφής και τεχνολογία απομόνωσης του εξωτερικού θορύβου Digital Noise Cancelling, η σειρά Α με την υπέρλεπτη σχεδίαση και την OLED wide screen 7,1 εκατοστών, η σειρά S με τα ενσωματωμένα ηχεία, η σειρά Ε με τα compact μοντέλα και τον εξαιρετικό ήχο και η σειρά Β με τα εύχρηστα και εύκολα στη χρήση μοντέλα της.

Τα νέα WALKMAN MP3 player της σειράς NWZ-W250 από τη Sony θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Ιούνιο του 2010.


πηγη:men24


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share


SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: