Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Η φωτογράφιση της Sarah Jessica Parker

Για το εξώφυλλο του Marie Claire, για το τεύχος Ιουνίου, φωτογραφήθηκε η διάσημη ηθοποιός. Με ένα υπέροχο φόρεμα στις αποχρώσεις του χρυσού και με ένα τεράστιο χαμόγελο, ποζάρει για το περιοδικό, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου.


«Όταν είσαι στο γύρισμα, δουλεύεις 90 ώρες την εβδομάδα. Δεν είσαι ποτέ στο σπίτι και είσαι εξαντλημένος» δήλωσε η 45χρονη πρωταγωνίστρια του «Sex And The City» και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν στιγμές που όλοι μας είμαστε πολύ ευαίσθητοι και μερικές φορές πληγωνόμαστε. Παρ' όλα αυτά, δεν έχω μετανιώσει για τον τρόπο που φέρθηκα σε διάφορους ανθρώπους».

Όσον αφορά στις διαφορές που υποτίθεται πως έχουν οι τέσσερις κυρίες της σειράς, όλα είναι ψέματα, καθώς όπως είχε πει και η Kim Cattrall: «Όλα αυτά υπάρχουν στη φαντασία διάφορων ανθρώπων», ενώ η Cynthia Nixon συμπλήρωσε: «Δεν ήταν και το πιο εύκολο ταξίδι, αλλά είναι γελοίο να λένε πως δεν μιλιόμαστε».

Ωστόσο, ολόκληρη η συνέντευξη της Sarah Jessica Parker φυλάσσεται σαν επτασφράγιστο μυστικό και θα γίνει γνωστή με την κυκλοφορία του περιοδικού.



πηγη:zougla
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share


SHARE THIS

Author:

1 σχόλιο: