Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ο Robert Pattinson και οι πορνοστάρ


Τι άλλο θα κάνει ο Robert Pattinson για να τραβήξει την προσοχή μας; Πρόσφατα, μιλώντας για τη νέα του ταινία, «Remember Me», δήλωσε πως έπρεπε να γυρίσει αρκετές αισθησιακές σκηνές. Έτσι, έζησε μια πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία που τον έκανε να νιώσει σεβασμό προς όλες εκείνες τις γυναίκες που εκτίθενται γυμνές στις κάμερες. «Δεν μπορούσα με τίποτα να αφήσω το σεντόνι να πέσει, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να γδυθώ. Και έτσι ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι όλοι γύρω μου με βλέπουν γυμνό», είπε, εξηγώντας πως αυτός ήταν ο λόγος που τον ώθησε στη σκέψη πως οι πορνοστάρ, είναι άξιες σεβασμού για αυτό που κάνουν. Ουδέν σχόλιον!

Από την άλλη, ο μάνατζερ της Courtney Love, Jonathan Daniel διέψευσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Robert Pattinson θα υποδυθεί τον Kurt Cobain. Τον τελευταίο καιρό, ακούγεται μία τεράστια φημολογία ότι ο διάσημος ηθοποιός, θα υποδυθεί τον Cobain, σε μια ταινία που πρόκειται να βγει του χρόνου για τον frontman των Nirvana.

Ο μάνατζερ της Courtney Love, σε δηλώσεις του σε γνωστή ιστοσελίδα διέψευσε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα λέγοντας πως: «Αυτό είναι μια απίστευτη ιστορία. Δεν είμαι σίγουρος ότι η Love γνωρίζει ποιος είναι ο Robert»! Όσο για τις φήμες που θέλουν την εκρηκτική Scarlett Johansson να υποδύεται την Courtney Love, αυτό δεν το έχει αρνηθεί κανείς. Ο μάνατζερ της, όχι μόνο δεν το αρνήθηκε αλλά αντιθέτως είπε: «Η Courtney συμπαθεί την Scarlett Johansson και σαν ηθοποιό και σαν άνθρωπο οπότε δεν θα με εξέπληττε εάν την ήθελε για την ταινία».




πηγη:myself

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: