Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Η Λαμπίρη για την παρουσίαση των "Playmate"

Χριστίνα ΛαμπίρηΗ Χριστίνα Λαμπίρη θα είναι τελικά ανάμεσα στις εκρηκτικές και σέξι κούκλες των «Playmate». Μετά την αποχώρηση από την παρουσίαση του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου την περασμένη Παρασκευή, ύστερα από διερευνητικές επαφές του καναλιού με παρουσιάστριές του τη σκυτάλη πήρε η Χριστίνα Λαμπίρη. Σχεδόν δύο εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή τους (19 Μαΐου στην «Ιερά οδό») και η παρουσιάστρια καλείται να κάνει αγώνα δρόμου. Για την ιστορία να πούμε ότι πριν από την επιλογή των Φώτη και Μαρίας το Star είχε προτείνει ξανά στη Χριστίνα να παρουσιάσει τα καλλιστεία.

Εδώ και πολύ καιρό οι υπεύθυνοι του καναλιού αντιμετώπιζαν μεγάλο πονοκέφαλο με το θέμα της παρουσίασης των καλλιστείων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η πρώτη πρόταση που έκαναν ήταν στη Χριστίνα Λαμπίρη, αλλά η γνωστή παρουσιάστρια για προσωπικούς της λόγους έδωσε τότε αρνητική απάντηση. Οι ιθύνοντες σκέφτηκαν τον Φώτη και τη Μαρία, οι οποίοι δέχτηκαν και ξεκίνησαν πρόβες. Μάλιστα ανέλαβαν και όλη την επιμέλεια του σόου. Πληροφορίες θέλουν να είχαν προβλήματα με την παραγωγή και έτσι δήλωσαν παραίτηση.

Ανθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά στην παρουσιάστρια μας είπαν: «Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν ήταν αντίθετη στο το να παρουσιάσει τα καλλιστεία, όταν της το πρότειναν πρώτη φορά, αλλά δεν έδωσε σαφή απάντηση για δικούς της, προσωπικούς λόγους. Αποτέλεσμα ήταν να θεωρηθεί ότι τα σνομπάρει, λόγω της στροφής της προς την ενημέρωση». Κάτι που, όπως διευκρινίζουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της, δεν ισχύει.

Τα καλλιστεία θα σκηνοθετήσει ο Σάκης Σιάρκος (είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής της), ενώ στο πλευρό της Λαμπίρη σε όλη τη διάρκεια της οργάνωσης των καλλιστείων θα είναι η αρχισυντάκτριά της Φραντσέσκα Σαββοργινάκη. Το μουσικό μέρος της βραδιάς θα καλύψει ο Θάνος Πετρέλης.
Πηγη:madata.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: