Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

O Tarantino σαλπάρει για Βενετία

Quentin TarantinoΓια ακόμα μία φορά το ''κακό παιδί'' του παγκόσμιου κινηματογράφου θα κάτσει στην καρέκλα του προέδρου ενός κινηματογραφικού Φεστιβάλ. Μετά τις Κάννες λοιπόν, σειρά έχει η Βενετία με τον Quentin Tarantino να αποφασίζει για τον φετινό Χρυσό Λέοντα...

Ο γνωστός σκηνοθέτης αποδέχτηκε την πρόσκληση των υπευθύνων της Μπιενάλε και θα είναι ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που θα πραγματοποιηθεί στο Lido από την 1η έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο δημιουργός του Reservoir Dogs, του Puld Fiction και του πρόσφατα υποψήφιου για Όσκαρ Inglourious Basterds αναλαμβάνει γαι πρώτη πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στη Βενετία, ενώ ποτέ δεν έχει συμμετάσχει με ταινία του στο φεστιβάλ.

Είναι θα λέγαμε παιδί των Καννών, στις οποίες έχει διατελέσει και κριτής και... θριαμβευτής (αποσπώντας τον Χρυσό Φοίνικα το 1994 με το Pulp Fiction).

Για όλα όμως υπάρχει μια αρχή και περιμένουμε με ενδιαφέρον ποιον θα επιλέξει ο Tarantino (και τα υπόλοιπα μέλη φυσικά) ως νικητή του Χρυσού Λιονταριού.
Πηγη:nooz.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: