Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Ανδρόγυνο look και το καλοκαίρι


Αυτό το καλοκαίρι το ανδρόγυνο look μεταμορφώνεται σε εφηβικό που παίζει μπάλα στις αλάνες, που φοράει τα ρούχα του μπαμπά και προσπαθεί να εντυπωσιάσει όλα τα κορίτσια με τα over-sized ρούχα του και την επιθετική know-it-all συμπεριφορά του.

Και επειδή η μόδα είναι τροχός και γυρίζει, οι γυναίκες δεν θα μπορούσαν να μην βάλουν την δική τους υπογραφή σε αυτή την τάση και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην σας παρουσιάσουμε την πιο ναζιάρικη sexy τάση που θα κάνει όλους τους άντρες να νιώθουν ξανά αγόρια όταν σας κοιτάνε. Αν και η τάση επιχειρεί να μας παρασύρει πίσω, στα χρόνια τα παλιά, πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου πως η τάση δεν υποστηρίζει το στιλιστικό επιχείρημα ‘Μοιάζω σαν 13χρονο και νιώθω trendy’.

Η ελευθερία, η εκφραστικότητα, η δύναμη, το παιχνίδι και η σεξουαλικότητα είναι στοιχεία που γοητεύουν έναν άντρα και η τάση αυτή επιτρέπει στις γυναίκες να εκφράσουν αυτά τα στοιχεία μέσω της... χαμαιλεόντιας εμφάνισής τους. Μπορούν να βάλουν φόρμες με τακούνια και επαγγελματικό σακάκι, μπορούν να ντυθούν όπως ακριβώς και ο πατέρας τους, αλλά μπορούν να ντυθούν όπως και ο μικρός αδερφός τους, έχοντας πάντα στο μυαλό ότι πάνω απ’ όλα είναι γυναίκες!



πηγη:zougla
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: