Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Kylie Minogue: «Μάλλον δεν θα παντρευτώ ποτέ»

Kylie MinogueΤο αν θα παντρευτεί ή όχι η Kylie Minogue είναι ένα θέμα που απασχολεί τα media εδώ και καιρό. Από τότε που είχε ακόμη σχέση με τον Olivier Martinez.

Θεωρείται άτυχη στον έρωτα και τη συγκρίνουν με την Jennifer Aniston. Ωστόσο, 18 μήνες μετά την έναρξη της σχέσης της με το 32χρονο μοντέλο Andres Veloncoso, οι φαν τις ελπίζουν ότι θα ανακοινώσει σύντομα τα νέα του γάμου της.

Η 41χρονη pop star, όμως έχει άλλα πλάνα. «Ίσως ο γάμος είναι ένα μονοπάτι που ποτέ δεν θα διασχίσω. Αυτό που ξέρω είναι περιμένω το αναπάντεχο. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Νόμιζα ότι δεν θα το ένιωθα ξανά αλλά συνέβη», δήλωσε σε συνέντευξή της.

Την ίδια στιγμή, η Minogue κάνει νέα επαγγελματικά βήματα, με βασικότερο ένα μιούζικαλ που ετοιμάζει για τη ζωή της, το οποίο γράφει η ίδια.

Μαζί της στο project συνεργάζεται και ο William Baker, στενός φίλος και συνεργάτης της. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι δεν θα υποδύεται η Kylie τον εαυτό της, αλλά κάποια άλλη ηθοποιός-τραγουδίστρια που δεν έχει βρεθεί ακόμα.
Πηγη:mtself.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: