Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Jolie-Pitt: τα δίδυμα με σύνδρομο Down;

Jolie-PittΜία σοκαριστική είδηση για το ζευγάρι Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ φιλοξενεί στα εξώφυλλά του ο διεθνής τύπος.
Συγκεκριμένα δημοσίευμα διεθνούς εφημερίδας αναφέρεται στα δίδυμα του ζευγαριού Vivienne και Knox αναφέροντας πως πάσχουν από σύνδρομο Down.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως τα δίδυμα πάσχουν από το εν λόγω σύνδρομο, καθώς επίσης έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες των μωρών που δήθεν αποδεικνύουν αυτό που ισχυρίζονται.
Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν πως πρόκειται για μια ψευδή είδηση και πως τόσο ο Μπραντ όσο και η Αντζελίνα θα μιλούσαν αν κάτι τέτοιο ήταν αλήθεια, καθώς δεν συνηθίζουν να κρύβουν τα προβλήματά τους από τα φώτα της δημοσιότητας, που «φωτίζουν» για αρκετό διάστημα τη ζωή τους.

Αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα ισχύει τότε θα πρόκειται πραγματικά για μια τραγωδία στην οικογένεια των Brangelina, εάν όμως είναι απλά μια εύκολη είδηση για πουληθούν μερικές φυλλάδες τότε θα πρέπει να κινηθούν νομικά, εναντίον των φυλλάδων αυτών.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως και ο Μπραντ αλλά και η Αντζελίνα έχουν συνηθίσει να ασχολούνται με τους ίδιους, όχι όμως να εκμεταλλεύονται τα ανήλικα παιδιά τους.
Πηγη:i-live.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: