Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Το hot φιλί της Aniston και του Sandler

Το hot φιλί της Aniston και του SandlerΚάποια κακεντρεχή δημοσιεύματα έγραψαν πριν μερικές ημέρες ότι ο Brad Pitt αποκάλεσε την πρώην σύζυγό του «αξιολύπητη». Βλέποντας κανείς, βέβαια, την Jennifer Aniston να φιγουράρει στα περισσότερα εξώφυλλα των περιοδικών τις τελευταίες εβδομάδες, και να απολαμβάνει τα γυρίσματα της νέας ταινίας της στο εξωτικό Maui, μόνο λύπηση δεν προκαλεί.

Η 41χρονη σταρ, αφού ολοκλήρωσε με την προώθηση του «The Bounty Hunter», βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο νησί της Χαβάης, μαζί με τον Adam Sandler και την Nicole Kidman, συμπρωταγωνιστές της στην ταινία «Just go with it».

Και παρότι τα δημοσιεύματα δεν την αφήνουν να «ησυχάσει» και σχολιάζουν πως σοκαρίστηκε από τις φήμες ότι ο Brad και η Angelina σχεδιάζουν να παντρευτούν, όμως οι φωτογραφίες της από τα γυρίσματα μαρτυρούν πως είναι στα καλύτερα κέφια της.

Τελευταία, ο φακός «συνέλαβε» την Jennifer και τον 43χρονο Adam Sandler να μοιράζονται ένα καυτό φιλί σε ένα beach bar -όχι όμως στην πραγματικότητα, αλλά για τις ανάγκες πάντα των γυρισμάτων της ρομαντικής κομεντί τους.

Όσο για τη σχέση της με την Nicole Kidman, παρότι φημίζεται για τους δραματικούς ρόλους της, η Jennifer σχολίασε πως είναι πάρα πολύ αστεία στα γυρίσματα και είναι πολύ εύκολο να περάσει η ώρα μαζί της! «Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η πανέμορφη γυναίκα δεν κάνει περισσότερες κωμωδίες. Είναι καταπληκτική!».
Πηγη:myself.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: