Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Οι πιλότοι της Formula 1 θέλουν την επιστροφή των μαρμάρων

Οι πιλότοι της Formula 1 θέλουν την επιστροφή των μαρμάρωνΥπέρ της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα έχουν ταχθεί οι πιλότοι της Φόρμουλα 1 και την Τρίτη 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας με δύο σκοπούς αφενός μεν τα έσοδα θα δοθούν στην φιλανθρωπική οργάνωση Champions For Charity αφετέρου δε, θα ευαισθητοποιήσουν το κοινό για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, στην προσπάθεια θα βοηθά και ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος, ο οποίος θα συμβάλλει στην κίνηση της διεθνούς οργάνωσης “Μαζί για την Ακρόπολη”.
Καλεσμένοι στον ποδοσφαιρικό αγώνα των πιλότων της Φόρμουλα 1 είναι ο υπουργός και η υφυπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος και Άτζελα Γκερέκου αντίστοιχα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαντήσει θετικά ή αρνητικά.

“Σαν πρώτο μέλημα προτάσσουμε την επιστροφή και επανένωση των μαρμάρων του Παρθενώνα και σκοπός μας είναι η ανάδειξη του θέματος σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιστεύουμε ότι θα ήταν μια τεράστια κατάκτηση για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα”, είπε στην εφημερίδα ο πρόεδρος της οργάνωσης “Μαζί για την Ακρόπολη”.

Τα βλέμματα των φίλων της Φόρμουλα 1 στις 11 Μαΐου θα είναι στραμμένα στον ποδοσφαιρικό αγώνα όπου θα δουν τους Μίκαελ Σουμάχερ, Σεμπάστιαν Φέτελ, Νίκο Ρόσμπεργκ και Φελίπε Μάσα να αγώνιζονται για φιλανθρωπικό σκοπό αλλά και για την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.
Πηγη:cosmo.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: