Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Στην Ελλάδα ο μουσικός διαγωνισμός EuroVoice 2010


Ο ευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός EuroVoice είναι ετήσιος, διαδραστικός και μεταδίδεται από την τηλεόραση, με συμμετέχοντες τραγουδιστές από χώρες όλης της Ευρώπης, καθώς επίσης και από την Τουρκία και το Ισραήλ.

Είσαι ενήλικος, υπήκοος ή νόμιμος κάτοικος (για τουλάχιστον έξι μήνες) σε μια από τις χώρες της επικράτειας του διαγωνισμού; Είσαι ελεύθερος από δεσμεύσεις με κάποια δισκογραφική εταιρεία; Πιστεύεις ότι έχεις ένα τραγούδι που αξίζει να κερδίσει και δεν έχει κυκλοφορήσει στο εμπόριο; Τότε μπες στον επίσημο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού www.eurovoice.tv.

Ακολούθησε τις οδηγίες συμμετοχής και θα είσαι ένας από τους υποψήφιους, που θα κριθεί μόνο από το κοινό, το οποίο θα ψηφίσει με δωρεάν, ελεύθερη, εντελώς αδιάβλητη και δημόσια διαδικασία μέσω του ίντερνετ και όχι από κάποια κριτική επιτροπή. Δεν έχει σημασία αν το τραγούδι σου έχει παρουσιαστεί δημόσια στο παρελθόν! Δεν έχει σημασία αν το τραγούδι σου έχει παρουσιαστεί δημόσια στο παρελθόν! Ένας διαγωνισμός μοναδικός στο είδος του, που διασφαλίζει την διαφάνεια της ψηφοφορίας, χωρίς τα αποτελέσματα να μπορούν να γίνουν αντικείμενο παρασκηνιακών χειρισμών.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει στις 25 Μαΐου, το ίδιο και η ψηφοφορία. Έχεις δικαίωμα να ψηφίσεις θετικά η αρνητικά, χωρίς χρέωση, για οποιονδήποτε υποψήφιο. Ο διαγωνιζόμενος με το μεγαλύτερο άθροισμα ψήφων προκρίνεται στον τελικό. Η λίστα των προκριθέντων στο μεγάλο τελικό θα δημοσιοποιηθεί στον επίσημο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού www.eurovoice.tv στις 26 Μαΐου.

EUROVOICE 2010

Οι τελικοί θα διεξαχθούν στις 25 και 26 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Ο.Α.Κ.Α. στην Αθήνα με τη συμμετοχή κοινού αλλά και διάσημων guest από την ελληνική και διεθνή σκηνή. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού τα υποψήφια τραγούδια ερμηνεύονται live, με playback ορχήστρα, σε ένα φαντασμαγορικό ζωντανό τηλεοπτικό σόου (που θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και μέσω ίντερνετ). Οι θεατές μπορούν να ψηφίζουν υπέρ ή κατά του τραγουδιού που επιθυμούν μέσω SMS ή μέσω του δικτυακού τόπου www.eurovoice.tv. Στον μεγάλο τελικό οι ψήφοι γίνονται με χρέωση. Επιτρέπεται περιορισμένος αριθμός ψήφων από κάθε αριθμό τηλεφώνου για κάθε διαγωνιζόμενο.

Ο διαγωνιζόμενος που θα συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό και θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα είναι ο νικητής του EuroVoice 2010. Θα κερδίσει το βραβείο των 100.000 ευρώ και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη πολυεθνική δισκογραφική εταιρεία, που θα υποδειχθεί από τους διοργανωτές. Το σύνολο των βραβείων που θα κερδίσουν οι φανς φτάνει το ποσόν των 50.000 ευρώ. Πρόεδρος του EuroVoice είναι ο Eric Serra, παραγωγός και συνθέτης που έγραψε τη μουσική υπόκρουση για τις κινηματογραφικές ταινίες του Luc Besson, «Leon», «Nikita», «Joan Of Arc» και «The Fifth Element».



πηγη:zougla
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: