Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Το "μυστικό" της Cheryl Cole για ένα υπέροχο σώμα

Cheryl ColeΨηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα σε όλο τον κόσμο για το 2010 ενώ το πρόσωπό της «φιγουράρει» κάθε μέρα σε ολά τα lifestyle περιοδικά.

Ο λόγος για την Cheryl Cole, η οποία μετά τον χωρισμό της από τον Ashley Cole, άρχισε να χάνει συνεχώς βάρος και πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να κρούουν τον κώδωνα του κίνδυνου στην πανέμορφη τραγουδίστρια.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η 26χρονη Cheryl, οφείλει το πανέμορφο σώμα της στην νέα δίαιτα που ακολουθεί, την οποία οι Αμερικανοί αποκαλούν «Eat Right 4 Your Type diet» και η οποία της επιτρέπει να καταναλώνει και να αποφεύγει συγκεκριμένες τροφές σύμφωνα με την ομάδα αίματός της.

Και μπορεί το σώμα της να φαίνεται απίστευτα γυμνασμένο αλλά όπως παραδέχεται και η ίδια, σπάνια ιδρώνει στο γυμναστήριο ενώ δεν διστάζει να δηλώσει ότι ανήκει στις τυχερές αφού το φοβερό κορμί της οφείλεται κατά βάση στα καλά γονίδια. Βεβαία δεν αρνείται ότι οι καθημερινές πρόβες και οι χορογραφίες στις οποίες συνεχώς εξασκείται έχουν συμβάλλει αρκετά στην γράμμωσή της.

Τέλος, η Cheryl αποκαλύπτει και την μεγάλη της αδυναμία στην ζάχαρη και συγκεκριμένα σε κάθε μορφής σοκολάτα.

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς ζάχαρη», δήλωσε η Cheryl. Άδικα όμως εμείς δεν την πιστεύουμε;
Πηγη:protothema.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: