Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Οργή λαού, φωνή Θεού


Λίγες στιγμές χρειάστηκαν μόνο για να έρθει όλος ο κόσμος ανάποδα. Τρεις νεκροί, η μια εκ των τριών έγκυος στον τέταρτο μήνα. Η οργή του κόσμου να ξεχειλίζει. Όλοι κατεβήκαμε στην Αθήνα. Όλοι είμαστε δυσαρεστημένοι με όσα συμβαίνουν. Κάποιοι από εμάς πιστεύουμε πως τον κόσμο μπορείς να τον αλλάξεις και με πιο ήπιο τρόπο. Χωρίς να καις το μαγαζί του άλλου. Με συμμετοχή, με διαδηλώσεις, να φας και λίγο ξύλο από τον μπάτσο, γιατί, άμα δεν νιώσεις στο πετσί σου την αυθαιρεσία του κράτους, δεν επαναστατείς. Εξυπηρετεί σε κάτι αυτό;

Όταν άρχισε ο κόσμος να εξεγείρεται μπροστά στη Βουλή, τα ΜΑΤ βρήκαν την πολύ απλή λύση να πετάξουν καπνογόνο μέσα στον κόσμο. Σε γυναίκες, σε ηλικιωμένους, σε παιδιά. Έσκασε ένα μέτρο πάνω από το κεφάλι μας. Καπνοί παντού. Επικράτησε το σύστριγκλο. Η αυθαιρεσία κάποιου που ρίχνει μια μολότοφ μέσα στην τράπεζα, με το όποιο επακόλουθο, δεν έχει καμία διαφορά από την αυθαιρεσία του μπάτσου που πετάει ένα καπνογόνο, για να αναστατώσει ή να τρομοκρατήσει. Και οι δύο δεν έχουν κανένα σεβασμό στην κοινωνία. Αυτά. Ευχαριστώ.


πηγη:zougla

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/5/10, 3:35 π.μ.

    Να αγιάσει το στόμα σου! Μακάρι να σκέφτονταν και να ενεργούσαν όλοι με αυτόν τον τρόπο..και οι μέν και οι δέν.Θα ήμασταν καλύτεροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή