Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Για περισσότερη ευεξία


Από τα καλύτερα δώρα που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας -και το αξίζουμε!- είναι η ανανέωση και η ευεξία που μας χαρίζει η επίσκεψη σε Day Spa. Οι ιδιότητες και τα συστατικά της φύσης συνδυάζονται αρμονικά με τις επιστημονικές μελέτες και μας προσφέρουν υγεία, ευεξία, αλλά και ομορφιά.

Σήμερα, ολοένα και περισσότερα κέντρα ομορφιάς εντάσσουν στο δυναμικό τους διάφορες θεραπείες που βασίζονται στα δώρα της φύσης: τα βότανα. Η επιστήμη έχει μελετήσει τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων και τα έχει εξελίξει, εντάσσοντάς σε θεραπείες και προϊόντα. Δεν υπάρχει, ωστόσο, κανένας λόγος να προβληματιζόμαστε για το ποια περιποίηση ταιριάζει στη δική μας περίπτωση, αφού τα spa διαθέτουν ειδικούς που μπορούν να μας συμβουλέψουν.


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Με θαλάσσιο κολλαγόνο
Θεραπεία ματιών με θαλάσσιο κολλαγόνο και λακτίδιο methyl με αντιρυτιδική δράση. Τονώνει το δέρμα στην περιοχή των ματιών, ενώ παράλληλα μειώνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Επίσης, ενυδατώνει και συσφίγγει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.


Με ελαιόλαδο και βασιλικό
Πρόκειται για εξαιρετική θεραπεία προσώπου με πολτό ελιάς και βασιλικό! Με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.


Με χαβιάρι
Μια πλούσια στρώση από χαβιάρι ενυδατώνει την επιδερμίδα. Η συγκεκριμένη περιποίηση προσώπου περιέχει αμινοξέα, πρωτεΐνες και βιταμίνες με ισχυρή αντιγηραντική δράση. Με ειδικό μασάζ σβήνει τα σημάδια της κούρασης στο βλέμμα, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα ένα ελαφρύ liffting εφέ.


Γλυκολικό οξύ για αντιγήρανση και λεύκανση
Μειώνει τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας, λειαίνει τις λεπτές γραμμές, ενώ βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων. Συστήνεται ειδικά σε περιπτώσεις φωτογήρανσης.


ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ


1. Σοκολατοθεραπεία: Μια γλυκιά, αισθησιακή τελετουργία που συμβάλλει στη σωματική και πνευματική υγεία. Η αίσθηση της ζεστής σοκολάτας στο σώμα είναι ιδιαίτερα χαλαρωτική και δρα ενάντια στο στρες και στην κακή διάθεση, ενώ συγχρόνως θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.


2. Αντι-στρες: Μειώνει την ένταση και την καταπόνηση της πλάτης και του αυχένα. Το ζεστό αμυγδαλέλαιο και τα αιθέρια έλαια, όπως white musk, πορτοκάλι και θυμάρι, βοηθούν στη χαλάρωση και στην αντιμετώπιση του στρες.


3. Με βούτυρο karite: Βαθιά ενυδάτωση και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία (UVA, UVB) προσφέρει το μασάζ με βούτυρο karite. Είναι πλούσιο σε φυτικά αντιοξειδωτικά στοιχεία και ταιριάζει στην ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα.


4. Απολέπιση με άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα: Ξυπνά τις αισθήσεις, τονώνει το σώμα και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό. Ο συνδυασμός από ζεστό αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια με άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα βελούδινο και απόλυτα ενυδατωμένο.




πηγη:zougla
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share


SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: