Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Φέργκιουσον : «Εγώ θα σου πω πότε θα σταματήσεις»!!

Άλεξ ΦέργκιουσονΒρίσκεται πολλά χρόνια στον πάγκο Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και είναι άριστος γνώστης του ποδοσφαίρου. Και κυρίως γνώστης του υλικού που διαθέτει.

Ο λόγος για τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος αποκάλυψε πως χρειάστηκε ο ίδιος να μεσολαβήσει προκειμένου να μεταπείσει τον Πολ Σκόουλς να μην αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν από την ενεργό δράση και να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για τουλάχιστον, έναν ακόμη χρόνο.

«Του μίλησα και του είπα πως εγώ θα αποφασίσω πότε θα αποσυρθείς…», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σκωτσέζος τεχνικός, αναφερόμενος στο διάλογό του με τον Άγγλο μέσο.
«Όταν φτάνεις σ’ αυτή την ηλικία και το ίδιο ισχύει για τον Ράιαν Γκιγκς και τον Γκάρι Νέβιλ, δεν έχεις την ίδια φυσική κατάσταση. Αυτό συμβαίνει σε όλους. Όμως, όσον αφορά την ποδοσφαιρική του κλάση, δεν υπάρχει καμία πτώση.

Ο Πολ είναι το ίδιο καλός όπως ήταν, αν όχι καλύτερος, γιατί η εμπειρία έχει προστεθεί στην κλάση του. Για μας είναι ένας πολύτιμος παίκτης, όπως φάνηκε και στον αγώνα με την Σίτι», τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός για τον 35χρονο, Πολ Σκόουλς.
Πηγη:i-live.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: