Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Πώς θα διαλέξεις αποσμητικό


Το αποσμητικό σου σε έχει σώσει σε δύσκολες ώρες : από το γραφείο ως το ραντεβού ,το αποσμητικό σου χαρίζει υπέροχη μυρωδιά όλη την ημέρα! Σε σπρέι ή σε μορφή στικ, σε μορφή πούδρας ή μήπως ρολ-ον; Σαν κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να ξέρεις πώς θα διαλέξεις το κατάλληλο για εσένα . Διάβασε παρακάτω πώς θα κάνεις τη σωστή επιλογή αποσμητικού!

Τα βασικά: σωστό είναι αυτό το αποσμητικό που είναι ιδανικό για το δέρμα σου. Αν έχεις αμφιβολίες για το αν έχεις διαλέξει το σωστό αποσμητικό δεν έχεις παρά να κοιτάξεις τα συστατικά του. Το αλουμίνιο είναι από τα βασικά συστατικά πολλών αποσμητικών και έχει στο παρελθόν συνδεθεί με διάφορες ασθένειες αυτό δε σημαίνει όμως ότι στο εμπόριο δε μπορεί να βρεις υποαλλεργικά προϊόντα που σου προσφέρουν ότι χρειάζεσαι! Φρόντισε το αποσμητικό σου να είναι υποαλλεργικό χωρίς προσθετά χημικά συντηρητικά που σου προσφέρει ακριβώς την ίδια κάλυψη!

Κατηγοριοποίησε τις μασχάλες σου: ιδρώνεις πολύ εύκολα; Μήπως μυρίζουν πολύ γρήγορα ή μήπως δεν ιδρώνεις σχεδόν καθόλου; Για αποτέλεσμα που διαρκεί προτίμησε το ρολ-ον που θα σε κρατήσει δροσερή για πολύ περισσότερο ενώ αν βλέπεις ότι το αποσμητικό σου διαρκεί σχεδόν όσο η δουλειά (ένα οκτάωρο) τότε είσαι μια χαρά. Αν παρά τις συχνές επισκέψεις στο ντους σου και τη χρήση αποσμητικού εξακολουθείς να νιώθεις ότι "μυρίζεις" τότε καλά θα κάνεις να απευθυνθείς σε έναν ειδικό που θα σου πει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

Αν επιμένει να μυρίζει; Αν τα έχεις δοκιμάσει όλα - σπρέι, ρολ-ον, σε μορφή πούδρας- και βλέπεις ότι δε γίνεται τίποτα τότε είναι η ώρα του ειδικού. Ο ειδικός θα σου προτείνει κάποιες αλλαγές τόσο στη διατροφή σου όσο και στο αποσμητικό σου!

Σκέψου πριν αγοράσεις: το lifestyle σου παίζει τεράστιο ρόλο όταν πρόκειται να διαλέξεις αποσμητικό. Οι ώρες που δουλεύεις ή είσαι εκτός σπιτιού ακόμη και το φαγητό σου αλλά και το στρες είναι παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου. Αν θέλεις 24 ώρες φρεσκάδα δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε ένα αποσμητικό που σου προσφέρει ακριβώς αυτό!

Προσοχή στην ετικέτα: διάβασε τα συστατικά που περιλαμβάνει το αποσμητικό σου για να βεβαιωθείς ότι δεν είσαι αλλεργική σε κάποιο από αυτά. Άν έχεις την τάση να ιδρώνεις πολύ τότε ιδανικό είναι για εσένα ένα αποσμητικό που θα σε βοηθήσει να μειώσεις τον ιδρώτα , επίλεξε το ρολ-ον που διαρκεί περισσότερο από το σπρέι στο δέρμα σου. Βρες τη μυρωδιά που σου ταιριάζει και είσαι έτοιμη. Έχε κατά νου ότι θα βρεις στο εμπόριο μια σειρά από ειδικά αποσμητικά όπως για παράδειγμα κατά της έντονης εφίδρωσης που σου προσφέρουν μέχρι και 48 ωρη αποτελεσματικότητα.

Αν παρ’ όλα αυτά δε βρήκες κάποιο αποσμητικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου δεν έχεις παρά να φτιάξεις με τα χεράκια σου το δικό σου αποσμητικό.

Πώς θα φτιάξεις μόνη σου το αποσμητικό σου: γέμισε ένα μπουκαλάκι σε μορφή σπρέι (για να μπορέσεις να το ψεκάσεις) μέχρι περίπου τη μέση με νερό και ρίξε μέσα λίγη σόδα. Συνέχισε να προσθέτεις μικρές ποσότητες σόδας μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές . Πρόσθεσε μια- δύο σταγόνες έλαιο λεβάντας ή όποιο άλλο έλαιο σου αρέσει και ανακίνησε το μπουκάλι καλά για να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά μαζί. Τόσο γρήγορα και απλά έχεις έτοιμο το δικό σου αποσμητικό με όποιο άρωμα σου αρέσει περισσότερο! Ψέκασε τις μασχάλες σου και κάνε μασάζ σε εκείνη την περιοχή έτσι ώστε να απορροφηθεί καλύτερα και είσαι έτοιμη!




πηγη:womenonly
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share


SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: