Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Οι πρώτες κλήσεις για την Εθνική του Μουντιάλ

Ότο Ρεχάγκελ
Τις πρώτες προσκλήσεις για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, που θα μας εκπροσωπήσει στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, απέστειλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ότο Ρεχάγκελ.

Συγκεκριμένα, κάλεσε τους διεθνείς που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού, προκειμένου να λάβουν μέρος από τις 17 Μαΐου στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο γερμανός τεχνικός δεν προέβη σε καμία έκπληξη, αφού εκτός έμειναν οι τραυματίες Αμανατίδης και Πλιάτσικας, ενώ μέσα στις επιλογές είναι και ο Παντελής Καπετάνος.

Αναλυτικά, οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Φάνης Γκέκας (Χέρτα Βερολίνου), Παντελής Καπετάνος (Στεάουα Βουκουρετσίου), Σωτήρης Κυργιάκος (Λίβερπουλ), Βαγγέλης Μόρας (Μπολόνια), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Τζένοα), Χρήστος Πατσατζόγλου (Ομόνοια), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Αλέξανδρος Τζιόλης (Σιένα) και Αγγελος Χαριστέας (Νυρεμβέργη).

Τις επόμενες μέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα υπόλοιπα ονόματα που καταρχήν θα συμπληρώσουν την 30άδα που θα λάβει μέρος στηνπροετοιμασία, από την οποία και θα προκύψει η τελική αποστολή που θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική.
Πηγη:star.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: