Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ψηφοφορία για τα Μέτρα!


Αρχίζει στις 14:30 η ονομαστική ψηφοφορία για το πακέτο των σκληρών οικονομικών μέτρων. Υπέρ του νομοσχεδίου σίγουρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και κατά πάσα πιθανότητα και οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ.

ΟΧΙ θα ψηφίσουν το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ. Αντίθετη με την κομματική γραμμή η Ντόρα Μπακογιάννη, που απειλείται με διαγραφή. «Η χώρα μας παίζει το τελευταίο της χαρτί» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Σε γενική επιφυλακή η ΕΛ-ΑΣ. Ισχυρές δυνάμεις από την επαρχία καταφθάνουν στην Αθήνα. Αναμένεται να αναπτυχθούν γύρω από τη Βουλή, όπου στις 6:00 μ.μ. ΓΣΕΕ–ΑΔΕΔΥ, προγραμματίζουν συμβολική περικύκλωση. Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι 25 συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια.

Καρέ του τρόμου! Τα βίντεο που δείχνουν ένα άτομο να σπάει με βαριοπούλα την τζαμαρία του καταστήματος της “Marfin” και αμέσως μετά τρεις κουκουλοφόρους να πετούν βόμβες μολότοφ, εξετάζουν καρέ-καρέ στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν την ίδια ώρα αξιωματικοί της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας των τριών εργαζομένων –ανάμεσά τους και μίας εγκύου. Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων στον Εισαγγελέα.

Την επίσπευση της εκδίκασης υποθέσεων φοροδιαφυγής και διαφθοράς στο Δημόσιο ζητά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Αναπάντητα ερωτήματα για τον χθεσινό εμπρησμό κτιρίου του Υπουργείου Οικονομικών. Αποτέλεσμα να καταστραφούν αρχεία εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων

Αιματηρή ληστεία στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη διάρκεια καταδίωξης των κακοποιών που λήστεψαν στις 11:00 π.μ. κατάστημα των ΕΛΤΑ.

Λουκέτο σήμερα Πέμπτη στους Δήμους και στις Τράπεζες. Με προσωπικό ασφαλείας τα δημόσια νοσοκομεία, λόγω στάσης εργασίας των γιατρών.

Με παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προειδοποιεί η Κομισιόν. Ζητεί την απελευθέρωση της αγοράς υγρών καυσίμων και του επαγγέλματος των δικηγόρων. Κλειστά σήμερα και την Παρασκευή τα φαρμακεία.

Επίθεση με χειροβομβίδα τα ξημερώματα της Πέμπτης σε καφετέρια επί της Λεωφόρου Θησέως στην Καλλιθέα. Το κατάστημα καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Στο «κόκκινο» σήμερα τα ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια, λόγω της ανησυχίας για εξάπλωση της ελληνικής οικονομικής κρίσης. Κέρδη 1,42% (13:35) στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Στις κάλπες σήμερα 45 εκατ. Βρετανοί, στις κρισιμότερες εθνικές εκλογές των τελευταίων ετών με φόντο την διόγκωση του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας. Ολονύχτιο θρίλερ προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις.

ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές βροχές το απόγευμα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Αραιές νεφώσεις στην Αττική. Στους 28 βαθμούς θα φθάσει η θερμοκρασία στην Αθήνα.

Πηγή:sport-fm.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: