Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Κάνε τα αρνητικά σου θετικά με οδηγό τα άστρα

Νομίζεις ότι τελευταία δεν τα πηγαίνεις όσο καλά θα ήθελες στη δουλειά, δεν έχεις μαζέψει τα χρήματα που θα ήθελες και τελικά ο Γιαννάκης δεν είναι αυτός ο πρίγκιπας που πάντα περίμενες. Μήπως απλά τα άστρα σου δείχνουν το φεγγάρι και εσύ κοιτάς το δάχτυλο; Δεν είναι τίποτα, απλά έχεις χάσει τη μπάλα , την οποία θα ξαναβρείς πολύ σύντομα με την πολύτιμη βοήθεια των άστρων που σε κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση έτσι ώστε να στηριχτείς στα δυνατά και να τονώσεις τα αδύνατα σημεία σου! Διάβασε παρακάτω πώς θα μετατρέψεις τα αρνητικά σε θετικά με τις ευλογίες των άστρων και βρες το αδύνατο σημείο σου χωρίς να είναι πλέον μείον σου!

Κριός: έχεις από φυσικού σου ένα σωρό ενέργεια, απίστευτο κουράγιο και πολλά ταλέντα. Τι θα έλεγες να καλλιεργήσεις λιγάκι την ευαισθησία σου και να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με το αγόρι σου όταν σου κλαίγεται γιατί βλέπει τα μαλλάκια του να αραιώνουν μέρα με τη μέρα; Γιατί αν καταφέρεις να συνδυάσεις ενέργεια και ευαισθησία σίγουρα θα είναι όλα πολύ καλύτερα!

Ταύρος: είσαι σταθερή, ευαίσθητη και με δύο λέξεις θα λέγαμε ότι είσαι βράχος σταθερότητας! Προσπάθησε μόνο να βρεις την πίστη να ακολουθήσεις το ένστικτό σου αντί να διπλοτσεκάρεις όλες τις πιθανές οπτικές γωνίες ενός ζητήματος! Ακολούθησε την καρδιά σου και άσε για λίγο τη λογική στην άκρη και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Δίδυμος: σκέφτεσαι, μιλάς και κινείσαι διαρκώς! Μήπως έτσι για αλλαγή να προσπαθούσες να μείνεις ακίνητη για λίγο; Μην ανησυχείς δε θα πάθεις τίποτα από βαρεμάρα! Προσπάθησε να κάνεις κάτι σε βάθος -από φωτογραφία μέχρι να διαβάσεις τα απάντα για την ιστορία- που τόσο σου αρέσει αντί να προσπαθείς να μάθεις τα πάντα από λίγο. Εμβαθύνοντας σε ένα αντικείμενο που σου αρέσει θα μπορέσεις να αφιερώσεις το χρόνο σου βασικά μαθαίνοντας κάτι και όχι κάνοντας πασαλείμματα! Και μην ανησυχείς θα δεις ότι οι προσπάθειες σου θα ανταμειφθούν αργά ή γρήγορα!

Καρκίνος: είσαι ευαίσθητη , δημιουργική και διεκδικείς ότι θέλεις να αποκτήσεις. Προσπάθησε όμως ?για το δικό σου καλό- να κλείσεις τα συναισθήματα σου σε ένα κουτάκι έστω για μια μέρα! Άκουσε ?έτσι για αλλαγή- μια φορά τη λογική και όχι την καρδιά σου και προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο «σκληρή». Σίγουρα δε μπορείς να γίνεις ξαφνικά αναίσθητη αλλά σκέφτηκες πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή σου αν δεν ήταν μόνο δράμα;

Λέων: είσαι έξω καρδιά και από τη φύση σου έχει θετική στάση απέναντι στη ζωή αλλά αυτό που δεν είσαι είναι ρεαλίστρια ή εσωστρεφής! Αν θες να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό γιατί δεν αποφασίζεις για μια φορά να προγραμματίσεις πώς θα κάνεις κάτι πριν βασικά το κάνεις; Ok απολαμβάνεις την παρέα των άλλων, αυτό δεν είναι κακό απλά σκέφτηκες ποτέ από πότε έχεις πραγματικά να ηρεμήσεις και να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου κάνοντας αυτά που πραγματικά θέλεις; Όλοι πιστεύουν ότι είσαι πραγματικά σούπερ αλλά καλά θα κάνεις να γίνεις έστω και για λίγο κριτής του εαυτού σου. Τότε όταν θα πεις και εσύ ότι είσαι σούπερ θα μπορέσεις να λάμψεις ακόμη περισσότερο!

Παρθένος: είσαι πρακτικός τύπος και έχεις την τάση να βοηθάς όποιον σου ζητήσει τη βοήθεια σου. Είσαι βέβαια γκρινιάρα και γι’ αυτό καλά θα κάνεις να καλλιεργήσεις μέσα σου τη θετική σκέψη και να ακολουθήσεις τα όνειρα σου και όχι μόνο τις υποχρεώσεις χωρίς το φόβο της αποτυχίας που τόσο πολύ τον τρέμεις! Σίγουρα δε σου αρέσει να «δείχνεσαι» στου άλλους αλλά γιατί να μην αρχίσεις και εσύ μια φορά να επιδεικνύει τα κατορθώματα σου αντί να υποτιμάς τον εαυτό σου; Κάν’ το μια φορά και θα δεις πώς θα νιώσεις για τον εαυτό σου!

Ζυγός: είσαι κοινωνική και εντυπωσιάζεις τους συνομιλητές σου , με όλα όσα λες. Εννοείται πώς είναι υπέροχο να μαγεύεις τους υπόλοιπους με όσα λες και κάνεις αλλά σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να επικεντρωθείς έστω και για λίγο στον εαυτό σου; Βάλ’ τα κάτω και δες εσύ τι θέλεις πραγματικά από τη ζωή σου, ξεχνώντας έστω και για λίγο πώς θα κερδίσεις το σεβασμό των άλλων! Προσπάθησε να είσαι απλά ο εαυτός σου και οι άλλοι θα σε λατρέψουν για αυτό που είσαι!

Σκορπιός: από φυσικού σου ζεις τη ζωή στο έπακρο και έχεις ανάγκη τα βαθύτερα συναισθήματα, και άρα το να αποστασιοποιηθείς λιγάκι από τα γεγονότα και να μπεις σε διαδικασία σκέψης θα χρειαστεί μια προσπάθεια παραπάνω από εσένα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αρχίσεις να προπονείσαι στο να αποστασιοποιείσαι από τις καταστάσεις και να εξασκηθείς στο να συγχωρείς και να ξεχνάς! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είσαι ποτέ επιφανειακή αλλά έτσι για αλλαγή προσπάθησε να χαλαρώσεις λιγάκι και να απολαύσεις τα όσα έχεις!

Τοξότης: είσαι λίγο ευέξαπτη αλλά και ανήσυχη φύση και πάντα προσπαθείς να είσαι τέλεια σε οτιδήποτε κάνεις. Το ότι πρέπει να είσαι πιο πρακτική , φαίνεται να σου χαλάει λίγο το σκηνικό και προσπάθησε να μην εκλογικέυεις τόσο πολύ τα πράγματα. Σκέψου λιγότερο όχι περισσότερο τις καταστάσεις και όλα θα πάνε μια χαρά!

Αιγόκερως: πατάς γερά τα πόδια σου στη γη ενώ είσαι ευαίσθητη και πολύ φιλόδοξη! Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ενισχύσεις την πίστη σου και να καλλιεργήσεις τα όνειρα σου έτσι ώστε να τα πραγματοποιήσεις κιόλας! Προσπάθησε να είσια πιο αισιόδοξη παρά απαισιόδοξη αλλά και πιο απρόσεκτη και όχι προσεκτική και θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Είπαμε καλό είναι να τα σκέφτεσαι όλα και να προσπαθείς να είσαι πάντα τέλεια όμως βάλε λίγο παραπάνω αυθορμητισμό και χαρά στις δραστηριότητες σου και θα δεις ότι θα περνάς πολύ καλύτερα!

Υδροχόος: είσαι άνετη, σου αρέσει η μοναξιά σου ώρες- ώρες αλλά κυρίως ανεξάρτητη. Μη φοβάσαι τα συναισθήματα σου , αφού αυτά είναι που θα σε ολοκληρώσουν και θα σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη. Πολλοί σου λένε ότι είσαι στον κόσμο σου και δεν έχουν άδικο: προσπάθησε να κατεβάσεις το κεφάλι σου στο σώμα σου και όλα θα πάνε σούπερ!
Ιχθείς: είσαι ανήσυχη φύση και μπορεί να βρίσκεσαι τη μια στη θάλασσα και την άλλη στον αέρα με μεγάλη ευκολία, ενώ η στεριά είναι για εσένα η έσχατη λύση! Καλό είναι να προσπαθήσεις να μείνεις στην πραγματικότητα έστω και για λίγο , προσγειώνοντας τα όνειρα σου για λίγο !

Ιχθείς: είσαι ανήσυχη φύση και μπορεί να βρίσκεσαι τη μια στη θάλασσα και την άλλη στον αέρα με μεγάλη ευκολία, ενώ η στεριά είναι για εσένα η έσχατη λύση! Καλό είναι να προσπαθήσεις να μείνεις στην πραγματικότητα έστω και για λίγο , προσγειώνοντας τα όνειρα σου για λίγο !


πηγη:womenonly
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: