Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Δώρα για τη γιορτή της μητέρας

9 Μαΐου και οι μανούλες όλου του κόσμου έχουν την τιμητική τους. Κι επειδή η εποχή που φτιάχνατε καρτούλες στο σχολείο και είχες ξεμπερδέψει με το δώρο πέρασαν, κάναμε μια έρευνα αγοράς και σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα δώρα για να μην μείνεις στο παραδοσιακό λουλουδάκι.



Είναι αυτή που ξυπνούσε απ’ τα χαράματα για να σου έχει πρωινό έτοιμο, που γκρίνιαζε όταν έφερνες κακούς βαθμούς και την επόμενη βδομάδα το ξεχνούσε, αυτή που σου φώναζε να μην σπας τα σπυράκια σου για να γίνεις ωραίο αγόρι όταν μεγαλώσεις, που ξαγρυπνούσε όταν ήσουν φαντάρος κτλ. Θα μπορούσα να βρω 10.000 ακόμα λόγους για να πεις ευχαριστώ στη γιορτή της μητέρας. Κάντο λοιπόν με ένα ωραίο και πρωτότυπο δώρο.

Σοκολατένιο μήνυμα

Υπάρχει γυναίκα που να μην λατρεύει τη σοκολάτα; Η απάντηση είναι εύκολη: Όχι! Ένα κουτί σοκολατάκια είναι οκ αλλά σου βρήκαμε κάτι καλύτερο. Μια ολόκληρη σοκολάτα με το προσωπικό σου μήνυμα γραμμένο όχι στο περιτύλιγμα αλλά στην ίδια την σοκολάτα. Εντυπωσίασε την μ’ ένα διαφορετικό και σίγουρα «γλυκό» δωράκι.



Σοκολατένιο μήνυμα αγάπης days4u 25,00 ευρώ

Περιποίηση μόνο για εκείνη

Όλοι ξέρουμε πόσο κουράζονται οι μανούλες μας. Ας κάνουμε λοιπόν κάτι να τους ξεκουράσουμε. Και επειδή είμαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται ν’ αναλάβετε τα καθήκοντά της για μια μέρα, κάντε της δώρο μια μέρα σ’ ένα spa. Μασάζ, σάουνα, τζακούζι, και ότι άλλο επιλέξεις μόνο για κείνη. Σίγουρα μετά απ’ αυτό θα αργήσει να ξαναγκρινιάξει.



Therme spa δωροεπιταγή (το πόσο που θα διαθέσεις το αποφασίζεις εσύ)

Diamonds are the girl’s best friend

Εντάξει δεν χρειάζεται να πάρεις διαμάντι, αλλά ένα κόσμημα δεν είναι άσχημο. Προτίμησε κάτι σε κολιέ ή σκουλαρίκια και απόφυγε τα δακτυλίδια γιατί σίγουρα δεν θα μπορείς να υπολογίσεις το μέγεθος του δακτύλου της. Αν δεν είσαι σίγουρος για το γούστο σου πάρε και καμία φίλη σου να σε βοηθήσει. Οι γυναίκες ξέρουν.


Σκουλαρίκια επίχρυσα ΟΧΕΤΤΕ 46,00 ευρώ

Ανεκτίμητες φωτογραφίες

Σίγουρα υπάρχει κάποια φωτογραφία σου στο σύνθετο της μαμάς για την όποια καμαρώνει κάθε φορά που έχετε κόσμο στο σπίτι. Γιατί να την βλέπει μόνο εκεί; Μπορείς να τυπώσεις την αγαπημένη σας φωτογραφία σε μπλουζάκι ή ακόμα και σε κούπα. Έτσι θα μπορεί να πίνει τον καφέ της μαζί σου, ακόμα κι αν δεν είσαι σπίτι. Προτίμησε καλύτερα μια φωτογραφία που είστε και οι δύο μαζί. Και θυμήσου: όσο πιο παλιά είναι, τόσο περισσότερο θα συγκινηθεί.



Εκτύπωση φωτογραφίας σε κούπα my photo από 9,00 ευρώ

Μυρίζει μανούλα…

Θυμάστε τη διαφήμιση; Όλοι έχουμε μια χαρακτηριστική μυρωδιά να θυμόμαστε απ’ τη μητέρα μας. Και σίγουρα δεν είναι άλλη από το αγαπημένο της άρωμα. Ακόμα κι αν το μπουκάλι στο μπάνιο είναι γεμάτο, μην διστάσεις να τις το χαρίσεις. Σίγουρα δεν θα πάει χαμένο. Τώρα είναι δύσκολο να προτείνεις γιατί κάθε γυναίκα έχει το άρωμά της, αλλά έχω μια πρόταση σε περίπτωση που δεν φοράει κάποιο συγκεκριμένο αποκλειστικά.


Chanel No 5 Eau de perfume από 60,00 ευρώ



πηγη:men24


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share


SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: