Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ο άντρας της Γκουέν Στεφάνι την απάτησε με την Κόρτνεϊ Λαβ

Ο άντρας της Γκουέν Στεφάνι την απάτησε με την Κόρτνεϊ ΛαβΣυνεχίζει να προκαλεί η ασυμβίβαστη ροκού Κόρτνεϊ Λαβ (Courtney Love) κι αυτή τη φορά όχι με τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες. Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής, η 45χρονη χήρα του τραγουδιστή Κερτ Κομπέιν (Kurt Cobain) δήλωσε πως διατηρούσε δεσμό με το σύζυγο της τραγουδίστριας των "Νο Doubt" Γκουέν Στεφάνι, Γκάβιν Ρόσντεϊλ (Gavin Rossdale).

Η αποκάλυψη της Λαβ έγινε στο πλαίσιο της συνέντευξής της στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν (Howard Stern) όπου έσπευσε να συμπληρώσει πως η 40χρονη Στεφάνι γνώριζε τα πάντα για τον παράλληλο δεσμό της ίδιας με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος "Bush".

Η Κόρτνεϊ υποστήριξε πως περνούσε υπέροχα τους έξι μήνες που ήταν μαζί με τον Γκάβιν και είχε δει μέχρι και ένα όραμα στο οποίο εκείνη και ο Ρόσντεϊλ ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο παρουσιαστής θέλησε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της Λαβ και ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ τους ήταν σπαρταριστός:
Στερν: "Εννοείς πως έκανες σεξ με τον άντρα της Στεφάνι όσο ήταν μαζί;"
Λαβ: "Ναι κι εκείνη το γνωρίζει καλά".
Στερν: "Εννοείς πως κάνατε σεξ και η Γκουέν το γνώριζε;"
Λαβ: "Ναι και όχι μόνη αυτή. Όλοι το ήξεραν. Δεν θέλαμε να πιέζουμε ο ένας τον άλλο. Ήμασταν χαλαρά μαζί και περνούσαμε ωραία. Άλλωστε, η φωνή και μόνο του Γκάβιν μου θύμιζε πολύ τον Κερτ. Έμοιαζε με πραγματικό Άδωνι τότε. Ήταν τόσο καλός στο κρεβάτι. Μάλλον τον δίδαξε πολλά η Γκουέν".

Το ζεύγος Στεφάνι-Ρόσντεϊλ -που είναι μαζί από το 1995 και παντρεύτηκε το 2002- δεν έχει κάνει ακόμα αντιδράσεις σ' αυτές τις δηλώσεις, αλλά η Γκουέν ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το πλήγμα που δέχτηκε το 2004, όταν ένα τεστ DNA αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της αντρούλης είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού που έφερε στον κόσμο το μοντέλο Νταίζι Λόου (Daisy Lowe).
Πηγη:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: