Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Οι πιο όµορφες τάσεις

Οι πιο όµορφες τάσειςΦέτος η άνοιξη και το καλοκαίρι απαιτούν φυσικό λουκ και ροµαντισµό σε πρόσωπο. Ακολουθήστε τις προσταγές της µόδας και λάµψτε!

Λίγη ένταση
Η έντονη παρουσία του κόκκινου στα χείλη σιγά-σιγά εξασθενεί και τη θέση του παίρνει το φούξια. Η ελαφριά bronze λάµψη της άνοιξης και του καλοκαιριού συνδυάζεται ιδανικά µε τα φούξια κραγιόν ή λιπ-γκλος. Μπορεί να είναι έντονο χρώµα, σίγουρα όµως υπάρχει µια απόχρωση η οποία ταιριάζει στην επιδερµίδα σας.

Nudity
Αόρατες βάσεις που προσφέρουν φυσικό αποτέλεσµα και υγιή όψη και αποχρώσεις που γίνονται ένα µε την επιδερµίδα του προσώπου είναι η πρόταση των περισσότερων σχεδιαστών. Η φυσική οµορφιά αναδεικνύεται και το natural look πρωτοστατεί. ∆εν χρειάζεται να υπερβάλλετε στην ποσότητα, αρκεί να βρείτε το σωστό τόνο και να υπάρχει χρωµατική αρµονία µεταξύ του ρουζ και του κραγιόν.

Fairytale goes on
Οι παλ αποχρώσεις επανέρχονται δυναµικά. Ροζ, γαλάζιο, ροδακινί, λιλά και µπεζ φωτίζουν το βλέµµα και συνδυάζονται άψογα µε τις nude αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν στο υπόλοιπο πρόσωπο.
Πηγη:myworld.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: