Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Νύφη αξίας 15.500 Ευρώ


Στα 15.500 ευρώ κοστολόγησε η οικογένεια μιας 14χρονης κοπέλας στη Γερμανία την αξία της και σε αυτή την τιμή την… πούλησε στον μέλλοντα σύζυγό της. Τώρα όμως, η οικογένεια του γαμπρού ζητάει τα λεφτά της πίσω, αφού το «εμπόρευμα» που αγόρασαν αποδείχτηκε… ακατάλληλο.

Το δράμα της συριακής καταγωγής Γιασμίν, που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη της Γερμανίας, ξεκίνησε όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε τον 19χρονο κουρδικής καταγωγής Καρμουράν στο Βερολίνο, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και οι δυο. Οπως συνηθίζεται στον ισλαμικό κόσμο, οι γονείς του γαμπρού πρόσφεραν στον πατέρα της νύφης το ποσό των 15.500 ευρώ προκειμένου να τελεστεί ο γάμος. Ετσι κι έγινε.

Η Γιασμίν και ο Καρμουράν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2009, παρουσία 500 προσκεκλημένων, με την ευχή του ιμάμη. Υστερα από επτά μήνες έγγαμου βίου όμως και ενώ η νύφη ήταν οχτώ μηνών έγκυος ο γάμος διαλύθηκε και η Γιασμίν επέστρεψε σπίτι της, αφού δεν άντεχε άλλο τη βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που -όπως λέει- ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Ο Καρμουράν άρχισε να τη χτυπάει από την πρώτη νύχτα του γάμου τους και εκείνη έκανε υπομονή μέχρι που το ποτήρι ξεχείλισε τελικά. Η Γιασμίν τα μάζεψε και έφυγε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τώρα ισχυρίζεται ότι το παιδί είναι δικό της και μόνο δικό της.

Εκείνος και η οικογένειά του, από την πλευρά τους, διεκδικούν δικαστικά την επιμέλεια του αγέννητου μωρού και φυσικά τα χρήματά τους πίσω. «Με αυτά τα χρήματα της αγόρασα ρούχα, κοσμήματα και δώρα για εκείνη και τον άντρα της» ισχυρίζεται ο πατέρας της νύφης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον λόγο για τον οποίο ζήτησε και πήρε τα χρήματα από την οικογένεια του Καρμουράν, η οποία ανέλαβε επιπλέον και τα έξοδα της γαμήλιας δεξίωσης.




πηγη:espresso
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: