Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Το vintage γυμνό της Τζούλιαν Μουρ.












Είναι από τις ηθοποιούς που θα έπρεπε να ήταν κινηματογραφικές σταρ στις δεκαετίες των 50’s και τα 60’s. Τ’ αποδεικνύουν η "class" εμφάνιση της και αρκετοί από τους ρόλους ("Μακριά απ’ τον Παράδεισο", "Οι Ώρες", "I’m not there") που έχει παίξει. Όπως κάνει και φέτος στο Single Man, την πρώτη ταινία του σχεδιαστή Tom Ford με τον Colin Firth για συμπρωταγωνιστή, η οποία έχει πάρει εντυπωσιακά καλές κριτικές μέχρι τώρα.

H Julliane Moore, η κοκκινομάλλα με τις φακίδες με τη ασυνήθιστη ρετρό ομορφιά, η οποία είναι πάντα χαμηλών τόνων, όταν βρίσκεται μπροστά στο γυαλί της κάμερας μεταμορφώνεται εντελώς. Από εκείνο το τέλος μιας σχέσης (με τον Ralf Fiennes) που την μάθαμε ως πρωταγωνίστρια ποια, ως τώρα πάντα βλέπεις ότι αφήνει κάτι μοναδικό και δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε αγγίξει. Επίσης αν βολτάρει κανείς στις υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες του 2010 είναι μέσα στη γυναικεία συμμορία του Β’ γυναικείου ρόλου.

Όμως η συγκεκριμένη καμπάνια της Bulgari για την ανοιξη / καλοκαίρι του 2010 που πρωταγωνιστεί έχει σκοπό να παρουσιάσει μια άλλη πλευρά της Julianne. Ξαπλωμένη σ’ έναν vintage καναπέ φορώντας μόνο κάτι περίεργες γούνινες γόβες κι ένα μεγάλο δαχτυλίδι. Εκτός του ότι είναι από τις ωραιότερες φωοτογραφήσεις που έχει κάνει, σίγουρα κάποια στόματα γένος αρσενικού θα μείνουν ανοιχτά για πολύ ώρα. Περιμένουμε και το βίντεο αφού για την ώρα έχει κυκλοφορήσει μόνο το preview..
Πηγη:4.e-go


Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: