Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Πήρε Τρεζόρ Μπούτου!




Ο Λούα Λούα είναι εδώ και αρκετές ημέρες στο Ρέντη και δοκιμάζεται, ο Μπεν Αρφά είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας και ετοιμάζεται και αυτός να φορέσει τα "ερυθρόλευκα", όμως αυτός που τους πρόλαβε και τους δύο είναι ο Τρεζόρ Μπούτου.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την Τετάρτη τον 24χρονο Κονγκολέζο επιθετικό της Μαζέμπε και θα τον αποκτήσει (υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία) δανεικό με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι! Ο Μπουτου είναι περιφερειακός επιθετικός με την διοίκηση της ομάδας να τον παρακολουθεί καιρό και τον μανατζερ του Κώστα Μπότο να συμφωνεί σε όλα με τους "ερυθρόλευκους".

Τον Μπούτου είχε τσεκάρει πριν δύο χρόνια κα ο Βενγκέρ έχοντας πολύ καλή άποψη, ενώ το 2008 βγήκε ο καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Τον ονόμασαν "νέο Ετό" και πλέον ο Ολυμπιακός θα είναι η πρώτη του ομάδα στην Ευρώπη.

Το 2007 ο Μπούτου ήταν ο πρωταγωνιστής της Μαζέμπε στην πορεία της προς την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ της Αφρικής με 9 γκολ ενώ στο φετινό Διηπειρωτικό έπαιξε και στα δύο ματς της ομάδας του βασικός έχοντας από μια ασίστ τόσο στο ματς με την Ποχανκ Στίλερς όσο και με την Οκλαντ, παιχνίδια πάντως που έχασαν οι Αφρικανοί.

Ο Μπούτου έχει 12 συμμετοχές με την Εθνική του Κονγκό ενώ στα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου έπαιξε σε πέντε αγώνες. Το 2006 μάλιστα στο Κόπα Αφρικα ο Μπούτου ήταν μέλος της ομάδας του Κονγκό που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.



Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: