Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΣΤΟ INTERCONTINENTAL


Σεμινάριο-επίδειξη Xριστουγεννιάτικων γλυκών πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental για τούς εργαζόμενους του ξενοδοχείου με μεγάλη απήχηση και επιτυχία απο το τμήμα του Ζαχαροπλαστείου του ξενοδοχείου.

Στην επίδειξη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου έδωσαν το παρών αρκετοί εργαζόμενοι στους οποίους παρουσιάστηκαν συνταγές και τρόποι παρασκευής για μελομακάρονα,κουραμπιέδες και για Χριστουγεννιάτικο κορμό σοκολάτας.


Στο τέλος της επίδειξης με πολύ χαρά και ικανοποίηση ολοι γεύτηκαν τα εδέσματα ενω δόθηκαν σε όλους οσους παρακολούθησαν την επίδειξη και οι συνταγές των γλυκών.

Το σεμινάριο εντάσεται στον κύκλο των σεμιναρίων του ξενοδοχείου προς τους εργαζόμενους και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Να σημειωθεί οτι πριν λίγες μέρες οι εργαζόμενοι παρακολούθησαν αντίστοιχο σεμινάριο στον χώρο της κουζίνας απο το μαγειρικό τμήμα της κουζίνας αυτήν την φορά πάνω στο ριζότο.
Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν και την νέα χρονιά μιάς και η επιτυχία και το ενδιαφέρον των εργαζομένων στο ξενοδοχείο ηταν πολύ μεγάλη.


Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: