Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Δεν θέλει Ολυμπιακό ο Μπεν Αρφά


Στον Ολυμπιακό λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να τα βρήκαν σε όλα με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Μπεν Αρφά, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδος, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μισέλ Ουαζίν.

"Ο Χατέμ δεν είπε ποτέ ότι θέλει να φύγει από τη Μαρσέιγ, ούτε η ομάδα ότι τον παραχωρεί. Αν ο σύλλογος αποδεχθεί την πρόταση κάποιας ομάδας θα την εξετάσουμε, αλλά αυτό ακόμα απέχει από την πραγματικότητα. Ο Μπεν Αρφά δεν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό για να τριπλασιάσει τις απολαβές του. Θέλει να αγωνίζεται σε έναν μεγάλο σύλλογο που έχει συγκεκριμένο πλάνο, γι' αυτό θεωρούμε τη Μαρσέιγ καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Χατέμ δεν είναι ευχαριστημένος που δεν αγωνίζεται, αλλά έχει δρόμο η σεζόν και ίσως έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του. Αυτό μπορεί να τον βοηθήσει αργότερα στην καριέρα του. Για την ώρα πάντως, ο Χατέμ δεν λέει τίποτα, συνεχίζει να δουλεύει και περιμένει την ευκαιρία του. Αυτή είναι η κατάλληλη νοοτροπία και πιστεύω πως θα ανταμειφθεί για αυτό", είπε συγκεκριμένα ο Ουαζίν στο γαλλικό Τύπο.
πηγη:novasports


Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: