Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Ραντεβού με Ταχτσίδη




Το θέμα με το συμβόλαιο του Παναγιώτη Ταχτσίδη με την ΑΕΚ, παραμένει ανοιχτό. Για αυτό και η διοίκηση της Ένωσης φέρεται να έκλεισε ραντεβού με την πλευρά του νεαρού μέσου για την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να βρεθεί λύση και να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Βοσνιακής Ομοσπονδίας για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Μπορεί η κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά της ομάδας, να μην επιτρέπει ούτε καν ως σκέψη τον προγραμματισμό εν όψει της συνέχειας όμως υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία πρέπει να διευθετηθούν. Ένα από αυτά αφορά τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και αν φυσικά δεν υπογράψει την ανανέωσή του άμεσα υπάρχει κίνδυνος να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει αλλά δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Η πλευρά του έμπειρου μέσου φέρεται να είχε επικοινωνία με την ΑΕΚ και κλείστηκε ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να τα πουν από κοντά και να του γίνει νέα προσφορά. Θυμίζουμε πως ήδη έχει απορρίψει τις δύο πρώτες που του έγιναν, ενώ βέβαια ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ένωση. Από την άλλη όμως συχνά πυκνά βλέπουν το φως της δημοσιότητας σενάρια που θέλουν ομάδες από το εξωτερικό και ειδικά από την Ιταλία να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Ομοσπονδία Βοσνίας, ο πρόεδρός της, Σουλεϊμάν Κολάκοβιτς, αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας: "Στην τελευταία συνάντηση μας μιλήσαμε περισσότερο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Σάφετ Σούσιτς. Μίλησα με τον Μπάγεβιτς και έχει δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα με την ΑΕΚ στην Ελλάδα. Μίλησα και με τον Σούσιτς και θέλει να αναλάβει την εθνική. Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου θα συναντηθούμε πάλι στην Ομοσπονδία για να μιλήσουμε για το θέμα. Νωρίτερα δεν θα παρθούν αποφάσεις. Εχουμε χρόνο μπροστά μας για να αποφασίσουμε".

πηγη:novasports



Bookmark and Share


SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: