Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Έλλη Κοκκίνου Γιατί ζητάει 500.000 ευρώ από θαυμαστή της;


Μέσω αγωγής η Έλλη Κοκκίνου ζητάει από φανατικό θαυμαστή της ως αποζημίωση για ηθική βλάβη 500.000 ευρώ. Και ο Γ.Α. (το πλήρες όνομά του απαγορεύεται να γίνει γνωστό), όμως, έχει καταθέσει αγωγή και ζητά 200.000 ευρώ επικαλούμενος ηθική βλάβη. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και πότε ξεκίνησε η ιστορία;

Σύμφωνα με την αγωγή της Έλλης, το 2005 ο Γ.Α. την επισκέφτηκε για πρώτη φορά στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος πήγε στο καμαρίνι για να της πει ότι έχει έρθει από την Κατερίνη Πιερίας μόνο για να την δει και η Έλλη τον ευχαρίστησε ευγενικά όπως κάνει σε κάθε θαυμαστή της. Μετά από αυτή τους τη συνάντηση ο 55χρονος άρχισε να της στέλνει επιστολές στο σπίτι ενώ λίγες μέρες αργότερα έμαθε τον αριθμό του κινητού της μητέρας της, Μαίρης Παπαθανασοπούλου, και άρχισε να της στέλνει ερωτικά μηνύματα. Ένα από αυτά έγραφε: «Επικίνδυνα τη θέλω, όπως και η Έλλη εμένα. Δεν ανησυχώ καθόλου. Είναι θέμα χρόνου». Τότε η μητέρα της κατέεσε αγωγή εναντίον του υποστηρίζοντας ότι τρομοκρατούσε την κόρη της ζητώντας του 300.000 ευρώ. Σε δικαστική διαμάχη βρίσκεται και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, σύζυγος της Έλλης Κοκκίνου, με τον Γ.Α. ύστερα από μήνυση που του έκανε ο τελευταίος.

Με εξώδικη διαμαρτυρία, η Έλλη Κοκκίνου είχε ζητήσει από τον 55χρονο να πάψει να την ενοχλεί κάνοντάς τον όμως να νευριάσει και να αρχίσει τις απειλές. «Μου ήρθε ένα αντίγραφο από την Αστυνομία. Ποια κοινωνικά και επαγγελματική σου ζωή έγινε αφόρητη ρε Κοκκίνου βλαχάρα; Στη Βάρκιζα μένεις, κοντά στα βλάχικα» ήταν η απάντησή του. Ο 55χρονος συνέχισε να στέλνει και γραπτά μηνύματα στο κινητό της μητέρας της Έλλης και σε ένα από αυτά ανέφερε: «Η ηλιθιότητα της κόρης σου την έκανε καχύποπτη, πονηρή και μίζερη. Φέρθηκε απαίσια. Είναι γελοία να της πεις».

Ο 55χρονος, όμως, έστειλε τη δική του αγωγή κατά της Έλλης Κοκκίνου αναφερόμενος και σε παλαιότερα περιστατικά όπως κάποια δώρα που της είχε κάνει. «Τη δεύτερη φορά που την επισκέφτηκα στο νυχτερινό κέντρο πήγα στο καμαρίνι της προσφέροντάς της ως δώρο ένα στιλό τύπου Cartier. Με θυμόταν και έδειξε ιδιαίτερα κολακευμένη. Την επόμενη φορά κάθισα στο πρώτο τραπέζι μπροστά στην πίστα το οποίο μου υπέδειξε ο υπεύθυνος του καταστήματος αφού πλέον με θεωρούσαν καλό πελάτη. Λίγο καιρό αργότερα ξαναπήγα και όπως συνέβαινε πάντα ανέβηκα στο καμαρίνι της και της πρόσφερα ένα χρυσό σταυρό από το κοσμηματοπωλείο "Βιλδιρίδης" στη Θεσσαλονίκη. Και πάλι δέχτηκε με χαρά το δώρο μου. Το τελευταίο μου δώρο ήταν μια χρυσή αλυσίδα από το κοσμηματοπωλείο Kessaris. Την έστειλα στο κέντρο όπου τραγουδούσε αλλά εκείνη μου την επέστρεψε». Η συμπεριφορά της Έλλης Κοκκίνου είχε αλλάξει δίχως λόγο, σύμφωνα με τον Γ.Α. Την επόμενη φορά που προσπάθησε να πάει στο μαγαζί οι υπεύθυνοι δεν του επέτρεψαν την είσοδο ενώ η Έλλη Κοκκίνου μέσω δικαστικού επιμελητή του επέστρεψε όλα τα δώρα.
ΠΗΓΗ:yupi


Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: