Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Όλα παίζονται με την Έλλη και τον ΑΝΤ1


Κρυφό χαρτί του ΑΝΤ1 η Έλλη Στάη; Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής από το κανάλι του Αμαρουσίου συγκλίνουν σε μια λιτή φράση που τα λέει όλα. Θα δείξει με τον καινούργιο χρόνο. Ναι, κάτι γίνεται...». Με αυτά τα λόγια και πολλά χαμόγελα απάντησαν από τον ΑΝΤ1 στην ερώτηση του ΛΟΙΠΟΝ αν ισχύει η πληροφορία που μας έφτασε την τελευταία στιγμή για «πολύ καλό κλίμα μεταξύ της κυρίας Στάη και του καναλιού».

Χωρίς βέβαια να επιβεβαιώνει κανένας σε τι βαθμό έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις των δύο πλευρών, θεωρείται βέβαιο ότι το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο.

Παρά το γεγονός ότι παλαιότερα υπήρξαν προβλήματα, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους. Τι καλύτερο από μια νέα συνεργασία με βασίλισσα στο «θρόνο» των ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Έλλη Στάη;

Άλλωστε, η «σιδηρά κυρία» θα μπορούσε να αποτελέσει το αντίπαλον δέος στον ανταγωνισμό.

Η επίσκεψη της Έλλης στο «Όλα 10» του Θέμου Αναστασιάδη ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στο Μαρούσι. Άλλωστε, το επόμενο χρονικό διάστημα στον ενημερωτικό τομέα του ΑΝΤ1 θα προκύψουν πολλές αλλαγές. Η παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή είναι μεταβατική και η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τον ορισμό νέου γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, με επικρατέστερο τον Στρατή Λιαρέλλη.

Αν η Έλλη πάντως επιστρέψει στο κανάλι, κάποιοι θα μπορούσαν να επικαλεστούν και... το καρμικό της ιστορίας, αφού η επιστροφή της στο δελτίο ειδήσεων θα γίνει μετά την απομάκρυνση του Νίκου Ευαγγελάτου.

Μην ξεχνάμε ότι τον Οκτώβριο του 2006 η Έλλη Στάη εγκατέλειψε το κανάλι του Αμαρουσίου, γιατί όπως αποδείχθηκε δεν ήταν δυνατή η συγκατοίκησή της στην παρουσίαση των ειδήσεων με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Αυτονόητο είναι πως εφόσον επιτευχθεί ένα νέο deal, θα αποτελέσουν αυτόματα παρελθόν και οι όποιες νομικές εκκρεμότητες μεταξύ της παρουσιάστριας και του καναλιού
πηγη:loipon

Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

1 σχόλιο:

  1. http://karabouzouklides.blogspot.com22/12/09, 3:17 μ.μ.

    Φοβερό πάντως το πως ξεχνιούνται όλα όταν έρχεται νέα συνεργασία και όπως λέμε follow the money

    ΑπάντησηΔιαγραφή